www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Restoran traži donore prstiju, testisa, ušiju...
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 30, 2010 5:30 pm    Naslov poruke: Restoran traži donore prstiju, testisa, ušiju... Na vrh strane Na dno strane

Restoran traži donore prstiju, testisa, ušiju...

U Berlinu se otvara prvi restoran Wari kuhinje. Wari su amazonsko pleme kod kojeg je prisutan kanibalizam. Iako na meniju nemaju još nikakvih ljudskih dijelova, nadaju se donacijama, a tragaju i za kirurgom.
Voditelji restorana Flimé , koji se 8. rujna otvara u Berlinu, žele na svoj meni uvrstiti i ljudsko meso. Ponuda restorana se temelji na jelovniku amazonskog plemena Wari, poznatog i po imenu Pakaa Nova, koje prakticira kanibalizam. Riječ je o tzv. endokanibalizmu. Pripadnici plemena Wari jedu samo meso pripadnika svog plemena i to isključivo posmrtne ostatke.

Voditelji restorana, kako bi svoju ponudu učinili što atraktivnijom, žele i ljudsko meso na meniju, pa je pokrenuta online kampanja, kojom traže donore različitih dijelova tijela, od prstiju do sala.

Oni koji žele postati donori trebaju ispuniti formular koji se nalazi na internetskoj stranici restorana. Prije toga moraju obaviti liječnički pregled i odabrati kojeg dijela tijela se žele odreći.

Restoran pokriva troškove hospitalizacije.

Reakcije stanovnika Berlina na vijest da se u njihovom gradu otvara restoran koji nudi ljudsko meso daleko su od pozitivnih, piše Bild.de.

net.hr
30.08.2010.

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 31, 2010 7:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma jok, evo ga svi čekamo da se najedemo!! Koja morbidnost, majko moja mila, nemam riječi!!! Neka se Wari glođu između sebe koliko god žele, ali daleko im kuća, brate! Fuj, ovaj je svijet postao skroz bolesno mjesto za živjeti.

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 31, 2010 12:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

za njih me ne cudi
nemaju shta drugo
al'.. Rolling Eyes

The tears of a clown make the whole world laugh.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Restoran traži donore prstiju, testisa, ušiju... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon