:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Restoran traži donore prstiju, testisa, ušiju...
U Berlinu se otvara prvi restoran Wari kuhinje. Wari su amazonsko pleme kod kojeg je prisutan kanibalizam. Iako na meniju nemaju još nikakvih ljudskih dijelova, nadaju se donacijama, a tragaju i za kirurgom.
Voditelji restorana Flimé , koji se 8. rujna otvara u Berlinu, žele na svoj meni uvrstiti i ljudsko meso. Ponuda restorana se temelji na jelovniku amazonskog plemena Wari, poznatog i po imenu Pakaa Nova, koje prakticira kanibalizam. Riječ je o tzv. endokanibalizmu. Pripadnici plemena Wari jedu samo meso pripadnika svog plemena i to isključivo posmrtne ostatke.
Voditelji restorana, kako bi svoju ponudu učinili što atraktivnijom, žele i ljudsko meso na meniju, pa je pokrenuta online kampanja, kojom traže donore različitih dijelova tijela, od prstiju do sala.
Oni koji žele postati donori trebaju ispuniti formular koji se nalazi na internetskoj stranici restorana. Prije toga moraju obaviti liječnički pregled i odabrati kojeg dijela tijela se žele odreći.
Restoran pokriva troškove hospitalizacije.
Reakcije stanovnika Berlina na vijest da se u njihovom gradu otvara restoran koji nudi ljudsko meso daleko su od pozitivnih, piše Bild.de.
net.hr
30.08.2010.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Ma jok, evo ga svi čekamo da se najedemo!! Koja morbidnost, majko moja mila, nemam riječi!!! Neka se Wari glođu između sebe koliko god žele, ali daleko im kuća, brate! Fuj, ovaj je svijet postao skroz bolesno mjesto za živjeti.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
za njih me ne cudi
nemaju shta drugo
al'..
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|