www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

U oluji nestao brod sa 23 ribara
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 14, 2011 3:25 pm    Naslov poruke: U oluji nestao brod sa 23 ribara Na vrh strane Na dno strane

Brod"Ametist", koji je lovio krabe, u petak je poslao dnevne izveštaje o svojim pozicijama ali signal za pomoć nije uspeo da pošalje.

Ruski ribarski brod nestao je u Ohotskom moru na krajnjem istoku zemlje, prenosi danas ruska agencija Itar-tas, pozivajući se na portparola spasilačke službe.

Mornarički avion "Iljušin-38" i spasilački helikopter krenuli su ka poslednjem nevedenom mestu ali potragu otežava veoma snažna oluja i loša vidljivost, navodi isti izvor.

Zbog jakog vetra, čiji udari dostižu brzinu i do 88 kilometara na čas, akcija potrage je danas suspendovana i biće ponovo aktivirana čim se poprave meteorološki uslovi, izjavio je zvaničnik spasilačke ekipe.

Posada bi trebalo da ima dovoljno goriva do sutra, navodi Interfaks.

(Srna-AFP)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 14, 2011 9:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Javite da su spašeni, molim vas.

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 15, 2011 12:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uh to more je gadno zimi, tamo sam plovio jednom prije 12ak godina, jos je bilo ljeto... zao mi ih je, taj ribarski posao tamo je vise no kruh sa sedam kora!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> U oluji nestao brod sa 23 ribara Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon