:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Brod"Ametist", koji je lovio krabe, u petak je poslao dnevne izveštaje o svojim pozicijama ali signal za pomoć nije uspeo da pošalje.
Ruski ribarski brod nestao je u Ohotskom moru na krajnjem istoku zemlje, prenosi danas ruska agencija Itar-tas, pozivajući se na portparola spasilačke službe.
Mornarički avion "Iljušin-38" i spasilački helikopter krenuli su ka poslednjem nevedenom mestu ali potragu otežava veoma snažna oluja i loša vidljivost, navodi isti izvor.
Zbog jakog vetra, čiji udari dostižu brzinu i do 88 kilometara na čas, akcija potrage je danas suspendovana i biće ponovo aktivirana čim se poprave meteorološki uslovi, izjavio je zvaničnik spasilačke ekipe.
Posada bi trebalo da ima dovoljno goriva do sutra, navodi Interfaks.
(Srna-AFP)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Javite da su spašeni, molim vas.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Uh to more je gadno zimi, tamo sam plovio jednom prije 12ak godina, jos je bilo ljeto... zao mi ih je, taj ribarski posao tamo je vise no kruh sa sedam kora!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|