www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Šta grickaš dok gledaš utakmicu?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  

Šta ti grickaš tokom neizvesne utakmice?
Čips
33%
 33%  [ 1 ]
Kikiriki
33%
 33%  [ 1 ]
Perece
0%
 0%  [ 0 ]
Kokice
0%
 0%  [ 0 ]
Nokte
33%
 33%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 3

Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 03, 2011 4:07 pm    Naslov poruke: Šta grickaš dok gledaš utakmicu? Na vrh strane Na dno strane

Bez obzira na to da li gledaš odbojku, tenis, fudbal, košarku... sa ekipom ili sam, sigurno nešto grickaš. Koji je tvoj omiljeni "sport za zube"?

Ako voliš kokice znaj da i one goje, ne koliko čips na primer, ali goje. Uz 100 grama kokica unesemo 4 grama masti, ali mnogo više ugljenih hidrata - 100 grama sadrži čak 72 odsto. Proteina ima 13 odsto, a kalorija 380. Naravno, bez dodataka kao što su puter, topljeni kačkavalj, karamel ili čokoladni sirup.

Slane perece i slične grickalice od belog brašna, imaju 12 grama masti, ali manje proteina nego kokice - 8,5. Ugljenih hidrata imaju skoro koliko i kokice - oko 70 grama, a kalorija 470 u 100 grama.

Kikiriki, koji je najčešće na stolu, jer je odličan "drugar" sa pivom, je kalorijska bomba. Prženi kikiriki ima 600 kalorija u 100 grama, ali ni pečeni nije "lajt" varijanta - ima 590 kalorija. Od ostalih sastojaka kikiriki ima 27 grama proteina, 47 grama masti i 20 grama ugljenih hidrata.

I čips se odlično slaže uz pivo, ali je jeftiniji od kikirikija, a kalorija ima gotovo isto. Uz 100 grama unećete 570 kalorija, 5 grama proteina, 50 grama ugljenih hidrata i čak 40 grama masti.

Dakle, moraš mnogo da se nerviraš tokom gledanja utakmice kako bi sagoreo sve to.

(MONDO)

Marjan84
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 03 Feb 2008
Mesto: Izmedju pakla i raja "KingCity"

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 03, 2011 7:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno kikiriki uz pivo sa drustvom! U petak Srbija vs Italija u 20:45h bice neizvesna utakmica! Mr. Green

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 03, 2011 8:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sinoc sam grickao nokte uz odbojku... Laughing Laughing Laughing jbt pa te zene me u svemu nerviraju ... Evil or Very Mad
eto i u odbojci...
samo dobra je to stvar ...jer me obicno posle nerviranja zene i obraduju...Mr. Green
da imam vremena zahvalio bih se citavoj odbojkaskoj reprezentaciji......
mislim samo onim koje su igrale...sinoc... Wink one koje nisu moraju jos da treniraju... Rolling Eyes
ne zaFaljujem se ja tako bezveze... Laughing Laughing Laughing

love is all you need
......

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 03, 2011 9:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne grickam nista jer ne gledam imam pametnija posla

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Šta grickaš dok gledaš utakmicu? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon