:: |
| Šta ti grickaš tokom neizvesne utakmice? |
| Čips |
|
33% |
[ 1 ] |
| Kikiriki |
|
33% |
[ 1 ] |
| Perece |
|
0% |
[ 0 ] |
| Kokice |
|
0% |
[ 0 ] |
| Nokte |
|
33% |
[ 1 ] |
|
| Ukupno glasova : 3 |
|
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Bez obzira na to da li gledaš odbojku, tenis, fudbal, košarku... sa ekipom ili sam, sigurno nešto grickaš. Koji je tvoj omiljeni "sport za zube"?
Ako voliš kokice znaj da i one goje, ne koliko čips na primer, ali goje. Uz 100 grama kokica unesemo 4 grama masti, ali mnogo više ugljenih hidrata - 100 grama sadrži čak 72 odsto. Proteina ima 13 odsto, a kalorija 380. Naravno, bez dodataka kao što su puter, topljeni kačkavalj, karamel ili čokoladni sirup.
Slane perece i slične grickalice od belog brašna, imaju 12 grama masti, ali manje proteina nego kokice - 8,5. Ugljenih hidrata imaju skoro koliko i kokice - oko 70 grama, a kalorija 470 u 100 grama.
Kikiriki, koji je najčešće na stolu, jer je odličan "drugar" sa pivom, je kalorijska bomba. Prženi kikiriki ima 600 kalorija u 100 grama, ali ni pečeni nije "lajt" varijanta - ima 590 kalorija. Od ostalih sastojaka kikiriki ima 27 grama proteina, 47 grama masti i 20 grama ugljenih hidrata.
I čips se odlično slaže uz pivo, ali je jeftiniji od kikirikija, a kalorija ima gotovo isto. Uz 100 grama unećete 570 kalorija, 5 grama proteina, 50 grama ugljenih hidrata i čak 40 grama masti.
Dakle, moraš mnogo da se nerviraš tokom gledanja utakmice kako bi sagoreo sve to.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
Marjan84 Dobro upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Feb 2008 Poruke: 511 Mesto: Izmedju pakla i raja "KingCity"

|
|
Naravno kikiriki uz pivo sa drustvom! U petak Srbija vs Italija u 20:45h bice neizvesna utakmica!
|
_________________ "The brightest lights in the darkest nighT"
.:.MARJAN.:. |
|
| |
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
sinoc sam grickao nokte uz odbojku... jbt pa te zene me u svemu nerviraju ...
eto i u odbojci...
samo dobra je to stvar ...jer me obicno posle nerviranja zene i obraduju...
da imam vremena zahvalio bih se citavoj odbojkaskoj reprezentaciji......
mislim samo onim koje su igrale...sinoc... one koje nisu moraju jos da treniraju...
ne zaFaljujem se ja tako bezveze...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Ne grickam nista jer ne gledam imam pametnija posla
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|