:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Mila, stara samo četiri meseca, je pre nekoliko dana stigla u njihovu porodicu iz Doma za nezbrinutu decu u Bijeloj
Porodica Sergeja Ćetkovića postala je brojnija za novog člana. Pevač i njegova supruga Kristina usvojili su još jednu devojčicu iz Doma za nezbrinutu decu u Bijeloj, odakle su pre dve godine usvoji i stariju ćerkicu Lolu.
"Želim sa vama da podelim lepu i radosnu vest, presrećni smo što je naša porodica postala bogatija za još jednog malog člana! Lola je dobila sestricu, koju već mazi i pazi, kao prava starija sestra. Hvala vam na iskrenim čestitkama i što poštujete moju želju da, kao i dosad, sačuvam privatni život", rekao je Ćetković, a prenose "Novosti".
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
njanja1011 *look by njanja*

|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Sep 2010 Poruke: 18239 Mesto: Između planina i mora...

|
|
Cestitke porodici Cetkovic od srca!
|
_________________ "Kad bih znala da su ovo poslednje minute što te vidim,rekla bih ti:VOLIM TE,i ne bih glupo pretpostavljala da to već znaš..." |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Poštujem i cijenim velika djela. Malenoj srećno djetinjstvo!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
ne znam...ja to ne bih uradio nikada..ako ne bih morao...
sem ne daj boze od prijatelja i tako...
ne smatram ovo gestom a akmoli lijepim i za ono vauuuu...
...on je zauzet 100 sati na dan..
nema vremena..ima samo uslove..djeca ce odrasti kao u domu...
bez ljubavi...ali sa nekim novim i boljim mogucnostima za zivot...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Lepo je usvojiti dete, samo što je proces nekad jako komplikovan. Mnogima je jednostavnije (i isplativije) da uzmu dete na izdržavanje.
U svakom slučaju, lepo je obezbediti nekom detetu porodicu i krov nad glavom.
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
ma znam coco... sve je to okej..sto ti kazes...-.ali toliko obicnih ljudi to urade svaki dan...
nista on nije veci covjek od njih svih....a da on je poznata licnost...pa da...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Skidam ja svakome kapu sa glave za takav gest. Imam u komšiluku bračni par koji je usvojio jednog dječaka prije par godina, ljudi...koja je to procedura bila, pa to je za poluditi! Ali, maleni je sad srećan, uljepšao je njihov život i okrenuo ga u jednom posve novom pravcu. To što je on neki tamo pjevač (uzgred budi rečeno, ništa ni bolji ni lošiji od mnogih) po meni ne igra nikakvu ulogu. Srećna sam što je jedno malo dječije srce našlo sreću i što će odrasti uz ljubav, jer moja majka je siroče i zato znam i vidim kako je bilo odrastati po domovima, bez ikog, bez tolog krila i zagrljaja.
Malo je, na žalost, onih koji se odluče na takav korak, a prvenstveno zbog same procedure. Samo .. da je gest, za mene jeste i bit će uvijek. Bio on običan čovjek ili poznata ličnost, meni je potpuno svejedno samo ako je porodica u koju je smješteno bilo koje siroče normalna, topla i sa ljudskim vrijednostima sposobna da podiže jedno dijete.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|