www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sergej Ćetković usvojio još jednu devojčicu
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 05, 2012 4:32 pm    Naslov poruke: Sergej Ćetković usvojio još jednu devojčicu Na vrh strane Na dno strane

Mila, stara samo četiri meseca, je pre nekoliko dana stigla u njihovu porodicu iz Doma za nezbrinutu decu u Bijeloj

Porodica Sergeja Ćetkovića postala je brojnija za novog člana. Pevač i njegova supruga Kristina usvojili su još jednu devojčicu iz Doma za nezbrinutu decu u Bijeloj, odakle su pre dve godine usvoji i stariju ćerkicu Lolu.

"Želim sa vama da podelim lepu i radosnu vest, presrećni smo što je naša porodica postala bogatija za još jednog malog člana! Lola je dobila sestricu, koju već mazi i pazi, kao prava starija sestra. Hvala vam na iskrenim čestitkama i što poštujete moju želju da, kao i dosad, sačuvam privatni život", rekao je Ćetković, a prenose "Novosti".

(MONDO)

njanja1011
*look by njanja*
<b>*look by njanja*</b>

Godine: 37

Datum registracije: 14 Sep 2010
Mesto: Između planina i mora...

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 06, 2012 11:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitke porodici Cetkovic od srca!

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 06, 2012 2:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Poštujem i cijenim velika djela. Malenoj srećno djetinjstvo!

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 06, 2012 10:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne znam...ja to ne bih uradio nikada..ako ne bih morao...
sem ne daj boze od prijatelja i tako...

ne smatram ovo gestom a akmoli lijepim i za ono vauuuu...

...on je zauzet 100 sati na dan..
nema vremena..ima samo uslove..djeca ce odrasti kao u domu...
bez ljubavi...ali sa nekim novim i boljim mogucnostima za zivot...

love is all you need
......

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 45

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 06, 2012 10:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lepo je usvojiti dete, samo što je proces nekad jako komplikovan. Mnogima je jednostavnije (i isplativije) da uzmu dete na izdržavanje. Sad
U svakom slučaju, lepo je obezbediti nekom detetu porodicu i krov nad glavom.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 07, 2012 8:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma znam coco... sve je to okej..sto ti kazes...-.ali toliko obicnih ljudi to urade svaki dan...
nista on nije veci covjek od njih svih....a da on je poznata licnost...pa da...

love is all you need
......

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 07, 2012 8:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Skidam ja svakome kapu sa glave za takav gest. Imam u komšiluku bračni par koji je usvojio jednog dječaka prije par godina, ljudi...koja je to procedura bila, pa to je za poluditi! Ali, maleni je sad srećan, uljepšao je njihov život i okrenuo ga u jednom posve novom pravcu. To što je on neki tamo pjevač (uzgred budi rečeno, ništa ni bolji ni lošiji od mnogih) po meni ne igra nikakvu ulogu. Srećna sam što je jedno malo dječije srce našlo sreću i što će odrasti uz ljubav, jer moja majka je siroče i zato znam i vidim kako je bilo odrastati po domovima, bez ikog, bez tolog krila i zagrljaja.
Malo je, na žalost, onih koji se odluče na takav korak, a prvenstveno zbog same procedure. Samo .. da je gest, za mene jeste i bit će uvijek. Bio on običan čovjek ili poznata ličnost, meni je potpuno svejedno samo ako je porodica u koju je smješteno bilo koje siroče normalna, topla i sa ljudskim vrijednostima sposobna da podiže jedno dijete.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Sergej Ćetković usvojio još jednu devojčicu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon