:: |
Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Policija je privela Željka Ljubišića (47) iz Banjaluke, nakon što je napao policajca pogodivši ga mačkom u glavu.
Ljubišić je prije napada na policajce u banjalučkom naselju Lauš skrivio saobraćajnu nezgodu, u kojoj je lakše povrijeđena Ljubina Šešić.
Nakon nezgode, Ljubišić je pobjegao prije dolaska policije, ali je ubrzo pronađen.
CJB Banjaluka juče je saopštio da se nezgoda dogodila oko 14.25 u Sanskoj ulici, te da je osumnjičeni Ljubišić pobjegao s mjesta nezgode.
Ljubišić je priveden dva časa kasnije u Ulici Koste Krsmanovića u naselju Paprikovac.
Tokom privođenja Ljubišić je prvo bacio mačku i pogodio policajca u lice, a zatim ga je pokušao udariti nogom i rukom, ali nije u tome uspio.
Nakon kriminalističke obrade pušten je da se brani sa slobode, a protiv njega je podnesen izvještaj banjalučkom Okružnom tužilaštvu zbog izazivanja nezgode, nepružanja pomoći povrijeđenom i napada na policajca. Zbog zlostavljanja i mučenja životinje Ljubišić, međutim, nije prijavljen.
Mještanka Ljilja Miljević priča da je u popodnevnim časovima čula prasak ispred kuće, a nakon što je izašla, vidjela je da se dogodila nezgoda.
"U jednom automobilu bio je taj čovjek u vidno pijanom stanju i galamio je i psovao na sve oko sebe, a u drugom automobilu bili su povrijeđena žena i njezin suprug. Pokušali smo pomoći toj ženi, koja je u početku bila bez svijesti", ispričala je Miljevića.
Dodala je kako su na Hitnu pomoć čekali petnaestak minuta, te da je za to vrijeme krivac nezgode stalno galamio i psovao.
"Onda je taj čovjek je odjurio prema Laušu, a nakon svega je došla policija", prisjetila se Miljevićeva.
Mještanka Mileva Vukelić takođe priča da je nezgodu skrivio vozač koji je bio u pijanom stanju.
"Čula sam da galami, da se svađa, ali ne znam zašto kada je on skrivio nezgodu", navela je Vukelićeva.
"Nezavisnim" je potvrđeno da je Šešićeva zadobila lakše povrede.
Izvor: Nezavisne novine
|
|
 |
cezar1071944 Glas mog anđela

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

|
|
Svašta..Bože,ludaka,meni je žao te mačke...Ljudi su sve luđi..
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|