www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Mačkom gađao policajca
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 45

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 12, 2013 8:10 pm    Naslov poruke: Mačkom gađao policajca Na vrh strane Na dno strane

Policija je privela Željka Ljubišića (47) iz Banjaluke, nakon što je napao policajca pogodivši ga mačkom u glavu.

Ljubišić je prije napada na policajce u banjalučkom naselju Lauš skrivio saobraćajnu nezgodu, u kojoj je lakše povrijeđena Ljubina Šešić.

Nakon nezgode, Ljubišić je pobjegao prije dolaska policije, ali je ubrzo pronađen.

CJB Banjaluka juče je saopštio da se nezgoda dogodila oko 14.25 u Sanskoj ulici, te da je osumnjičeni Ljubišić pobjegao s mjesta nezgode.

Ljubišić je priveden dva časa kasnije u Ulici Koste Krsmanovića u naselju Paprikovac.

Tokom privođenja Ljubišić je prvo bacio mačku i pogodio policajca u lice, a zatim ga je pokušao udariti nogom i rukom, ali nije u tome uspio.

Nakon kriminalističke obrade pušten je da se brani sa slobode, a protiv njega je podnesen izvještaj banjalučkom Okružnom tužilaštvu zbog izazivanja nezgode, nepružanja pomoći povrijeđenom i napada na policajca. Zbog zlostavljanja i mučenja životinje Ljubišić, međutim, nije prijavljen.

Mještanka Ljilja Miljević priča da je u popodnevnim časovima čula prasak ispred kuće, a nakon što je izašla, vidjela je da se dogodila nezgoda.

"U jednom automobilu bio je taj čovjek u vidno pijanom stanju i galamio je i psovao na sve oko sebe, a u drugom automobilu bili su povrijeđena žena i njezin suprug. Pokušali smo pomoći toj ženi, koja je u početku bila bez svijesti", ispričala je Miljevića.

Dodala je kako su na Hitnu pomoć čekali petnaestak minuta, te da je za to vrijeme krivac nezgode stalno galamio i psovao.

"Onda je taj čovjek je odjurio prema Laušu, a nakon svega je došla policija", prisjetila se Miljevićeva.

Mještanka Mileva Vukelić takođe priča da je nezgodu skrivio vozač koji je bio u pijanom stanju.

"Čula sam da galami, da se svađa, ali ne znam zašto kada je on skrivio nezgodu", navela je Vukelićeva.

"Nezavisnim" je potvrđeno da je Šešićeva zadobila lakše povrede.

Izvor: Nezavisne novine

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

cezar1071944
Glas mog anđela
<b>Glas mog anđela</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008
Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

seychelles.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 13, 2013 1:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svašta..Bože,ludaka,meni je žao te mačke...Ljudi su sve luđi.. Shocked Rolling Eyes

Nađi me srcem.Voli me dušom.Čuvaj me razumom.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Mačkom gađao policajca Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon