:: |
Autor |
Poruka |
dragana.m ♫♪~unique~♪♫

|
Datum registracije: 19 Sep 2008 Poruke: 9154

|
|
cezar1071944 je napisao/la sledeće: | Ne verujem u duhove..ako jednog dana nauka to validno dokaže,verovaću!  |
Mnogi naučnici su otkrili toliko toga opisanog u Bibliji. Razna mesta, fosilne ostatke prelaska preko crvenog mora, gradove koji se pominju itd ...
Dakle, naučnici su dokazali postojanje Boga!
Ako su mnogi pronašli dokaze i to dokazali činjenicama koje jasno pokazuju postojanje Boga i prihvatili to kao istinu, onda postoje i duhovi. Duhovi su bića stvorena Božijom voljom, a duhovi koji danas zavaraju ljude na razne načine su kao što već pomenuh pali anđeli koju su u pobuni protiv Boga (demoni).
I Bog Otac je duh kojeg nevidimo koji se nama otkrio licem Boga Sina koji nas kroz verovanjem u Njega štiti Duhom Svetim i komunicira s nama kroz našu savest ...
Mi smo duhovna bića takođe. Bez duha životnog kojeg Bog daje ne bih postojali.
To je ono u šta ja verujem.
|
|
|
|
|
 |
Kosovce.3 Upućeni član

|
Godine: 57
Datum registracije: 10 Nov 2010 Poruke: 269

|
|
Ja sam se licno uverila da duhovi postoje i svud su oko nas.
Ne plasim ih se jer sam navikla kao dete da ih susrecem i znam(deka me naucio da se tad samo prekrstim i da im kasnije upalim svecu, kaze tad su duhovi sretni i mirni)da duhovi nisu pakosni ako ih mi ne diramo, ako ne uznemiravamo njihove grobove, ako ih sa postovanjem shvatamo.
Svet se i sastoji od vidljivog i nevidljivog, postoji duhovni svet identican nasem svetu.I covek je sastavljen od tela i duse, znaci od vidljivog i nevidljivog.
Ja licno nemam strah niti problem po pitanju duhova, mada nije bas prijatno susresti vestice u gluvo doba noci.
|
_________________ LJUBAV NEMA ALTERNATIVU! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|