:: |
| Autor |
Poruka |
Kosovce.3 Upućeni član

|
Godine: 65
Datum registracije: 10 Nov 2010 Poruke: 269

|
|
,,Pozelim svake veceri da se jutrom probudim u nekom lepsem svetu, gde nema rata, droge, alkohola, neizlecivih bolesti, oruzja, bogatih, siromasnih, ludih, tupih i glupih!,,
Zelim da se svima vama ispune lepe i plemenite zelje, pa ako se ispuni i koja od ovih mojih, bit ce to najlepsi poklon sutrasnjice.
|
_________________ LJUBAV NEMA ALTERNATIVU! |
|
| |
|
 |
cezar1071944 Glas mog anđela

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

|
|
| Kosovce.3 je napisao/la sledeće: | ,,Pozelim svake veceri da se jutrom probudim u nekom lepsem svetu, gde nema rata, droge, alkohola, neizlecivih bolesti, oruzja, bogatih, siromasnih, ludih, tupih i glupih!,,
Zelim da se svima vama ispune lepe i plemenite zelje, pa ako se ispuni i koja od ovih mojih, bit ce to najlepsi poklon sutrasnjice. | Dodala bih još,da mi tata bude bolje i živi još dugo..
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
|
Zelim da ovaj april nastavi istim tempom kao sto je i poceo.
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |

|

|
|
Da dobijem jednu sedmicu na lotu.
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Желим да моја мајка проговори.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
zelim da se sad ovog momenta...malo odmorim u svojoj kadi..nesto me ledja bole....i da mi vjestica sparvi onu svoju kupku..
sa nekim psenicama ..ovsovima...mlijekom....medom....i maslinovim i ruzinim uljem...nemam pojma...tako nekako... ali stvarno je kull...ko nov izadjem iz kade...
al' ne'a od toga nista... nema ni kade ni vjestice...pri ruci imam samo ja
dve tri sake tog ovsa...litar mlijeka...par kasika meda...i maslinovo i ruzino ulje..par kasika..i jednog i drugog...
prelije se mlijekom..vrelim..taj ovs..i med....i ulja...ostavi dva sata tako da odstoji... poklopljeno... mirise onako sumnjivo
istreses u kadu...ona cak i temperaturu vode uganja... ja to ne znam...kolika treba biti
to je dobro kao... i za slab imunitet i sta znam...jaca kvalitet koze i svasta nesto
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
| |
|
 |

|

|
|
|
Želim samo da tati bude bolje i da nađem neku utehu,nešto,što će me vratiti ponovo u život,nakon mamine smrti.
|
|
 |

|

|
|
zelim da onaj nosonja glavati sutra ne dodje... nego samo mira i klinci da dodju...
jer ce opet debil tusit i davit posten svijet... svojim onim...forama..sa pinka...
a sve ce bit pijano u neka doba... pa ako ga ja ne isutam... :roll:msm ako se skulčiram..i nekako natjeram moje zgodne i neodoljive usi...da odole glupim atacima ... njegovim..
isutace ga neko... ba...do prisutnih... a to nije dobro...
uglavnom...treba ga malo isutat... :roll:klinci se previse....a nije mu mjesto tu...
dakle treba...malo ali ne u mojoj "avliji" i ne pre zenama a posebno ne pre njegovom...
samo zbog nje... nije ona kriva nista...sto se zivot tako ruzno poigrao s njom...
|
all you need love
love is all you need
......
 |
|
| |
|
 |

|

|
|
|
Želim da lepu" boju dobijem"ovih dana,kad ugrabim vreme da se sunčam..
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
zelim da bude sve okej veceras....i da me ne spopada...
jer plasim se da necu moci jos dugo da odoljevam...onim ocima crnim i zanosnim oblinama...
|
all you need love
love is all you need
......
 |
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Želim spas.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
Kosovce.3 Upućeni član

|
Godine: 65
Datum registracije: 10 Nov 2010 Poruke: 269

|
|
Zelim, zelim, zelim, au pa ja uopste nemam zelja, sve sam svoje ispunila snove i zelje, zato ovima iznad zelim da im se ispune sve zelje koje ljubomorno cuvaju u najdubljem kutku svog srca....
|
_________________ LJUBAV NEMA ALTERNATIVU! |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|