www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pozeli zelju
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 26, 27, 28  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~
::  
Autor Poruka
Kosovce.3
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 65

Datum registracije: 10 Nov 2010

norway.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 10, 2013 8:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

,,Pozelim svake veceri da se jutrom probudim u nekom lepsem svetu, gde nema rata, droge, alkohola, neizlecivih bolesti, oruzja, bogatih, siromasnih, ludih, tupih i glupih!,,
Zelim da se svima vama ispune lepe i plemenite zelje, pa ako se ispuni i koja od ovih mojih, bit ce to najlepsi poklon sutrasnjice.

cezar1071944
Glas mog anđela
<b>Glas mog anđela</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008
Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

seychelles.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 11, 2013 12:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kosovce.3 je napisao/la sledeće:
,,Pozelim svake veceri da se jutrom probudim u nekom lepsem svetu, gde nema rata, droge, alkohola, neizlecivih bolesti, oruzja, bogatih, siromasnih, ludih, tupih i glupih!,,
Zelim da se svima vama ispune lepe i plemenite zelje, pa ako se ispuni i koja od ovih mojih, bit ce to najlepsi poklon sutrasnjice.
Dodala bih još,da mi tata bude bolje i živi još dugo..

Nađi me srcem.Voli me dušom.Čuvaj me razumom.

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 13, 2013 8:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zelim da ovaj april nastavi istim tempom kao sto je i poceo.

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

cezar1071944
Glas mog anđela
<b>Glas mog anđela</b>

seychelles.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 14, 2013 12:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da dobijem jednu sedmicu na lotu. Laughing Laughing Laughing

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 22, 2013 9:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Желим да моја мајка проговори.

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 23, 2013 5:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zelim da se sad ovog momenta...malo odmorim u svojoj kadi..nesto me ledja bole....i da mi vjestica sparvi onu svoju kupku..
sa nekim psenicama ..ovsovima...mlijekom....medom....i maslinovim i ruzinim uljem...nemam pojma...tako nekako... Rolling Eyes Laughing Laughing ali stvarno je kull...ko nov izadjem iz kade... Rolling Eyes
al' ne'a od toga nista...Crying or Very sad nema ni kade ni vjestice...pri ruci Crying or Very sad Crying or Very sad Razz imam samo ja Razz

dve tri sake tog ovsa...litar mlijeka...par kasika meda...i maslinovo i ruzino ulje..par kasika..i jednog i drugog...

prelije se mlijekom..vrelim..taj ovs..i med....i ulja...ostavi dva sata tako da odstoji... poklopljeno... Rolling Eyes mirise onako sumnjivo Razz

istreses u kadu...ona cak i temperaturu vode uganja... Rolling Eyes ja to ne znam...kolika treba biti Laughing Laughing Laughing Laughing

to je dobro kao... i za slab imunitet i sta znam...jaca kvalitet koze i svasta nesto Rolling Eyes Razz

Laughing Laughing Laughing

love is all you need
......

cezar1071944
Glas mog anđela
<b>Glas mog anđela</b>

seychelles.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 27, 2013 2:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Želim samo da tati bude bolje i da nađem neku utehu,nešto,što će me vratiti ponovo u život,nakon mamine smrti.

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 30, 2013 6:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zelim da onaj nosonja glavati sutra ne dodje... Rolling Eyes nego samo mira i klinci da dodju...
jer ce opet debil tusit i davit posten svijet...Rolling Eyes svojim onim...forama..sa pinka...Laughing
a sve ce bit pijano u neka doba... pa ako ga ja ne isutam... :roll:msm ako se skulčiram..i nekako natjeram moje zgodne i neodoljive usi...da odole glupim atacima ... njegovim..Rolling Eyes
isutace ga neko... ba...do prisutnih...Rolling Eyes a to nije dobro...Confused
uglavnom...treba ga malo isutat... :roll:klinci se previse....a nije mu mjesto tu...
dakle treba...malo Laughing ali ne u mojoj "avliji" i ne pre zenama a posebno ne pre njegovom... Rolling Eyes
samo zbog nje... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad nije ona kriva nista...sto se zivot tako ruzno poigrao s njom... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Laughing Laughing Laughing

love is all you need
......

cezar1071944
Glas mog anđela
<b>Glas mog anđela</b>

seychelles.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 02, 2013 1:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Želim da lepu" boju dobijem"ovih dana,kad ugrabim vreme da se sunčam..

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 07, 2013 3:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zelim da bude sve okej veceras....i da me ne spopada... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
jer plasim se da necu moci jos dugo da odoljevam...onim ocima crnim i zanosnim oblinama... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

love is all you need
......

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 07, 2013 6:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Želim spas.

Kosovce.3
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 65

Datum registracije: 10 Nov 2010

norway.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 15, 2013 8:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zelim, zelim, zelim, au pa ja uopste nemam zelja, sve sam svoje ispunila snove i zelje, zato ovima iznad zelim da im se ispune sve zelje koje ljubomorno cuvaju u najdubljem kutku svog srca....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> Pozeli zelju Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 26, 27, 28  sledeća
Strana 21 od 28

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon