:: |
Autor |
Poruka |
krasicmilko Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Maj 2012 Poruke: 11
|
|
Meni Bugarska uopste ne zvuci primamljivo..
|
|
|
|
|
|
MilenaRadovanovic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Jun 2013 Poruke: 3
|
|
Pozdrav svima, ja planiram da letujem ove godine u bugarskoj, i to organizujem sama letovanje bez agencije jer mislim da je jeftinije. Trazila sam informacije na sajtovima sama ali nema bas osta na nasem jeziku, a bugarski bas i ne znam. . ali, icicu na njihovo primorje pa od mesta do mesta da obidjem. Dopalo mi se ovo mesto http://bugarskainfo. Com/leto/pomorje-ili-pomorie-izaberite-sami/ dekuje mi skroz ok, nije veliko, blizu suncevog brega je, a mirno. Bar tako pise ovde. Vidim da je jos neko dole govorio o ovom mestu da je super pa cu videti. U krajnjoj liniji ako i nije tako sjajno, uvek se moze otici u neko drugo mesto. Interesuje me samo ako je neko bio nedavno da mi kaze cene privatnog smestaja, ono lezaj ili soba, koliko kosta za recimo 10 dana. To bi mi bas znacilo jer takve informacije nisam nasla ni na jednom sajtu. . . Pa ako neko zna, neka javi. Bicu zahvalna.
pozdrav jos jednom.
a kada se vratim, javiucu vam kako mi je bilo!
|
_________________ Milena |
|
|
|
|
DimZor Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 54
Datum registracije: 19 Jun 2013 Poruke: 2
|
|
Draga Milena, videla sam tvoje pitanje i post i bas sam ti zahvalna za preporuku jer stvarno nema dobrih domacih sajtova sa opisima bugarskih letovalista pa mi je http://bugarskainfo.com/ prilicno pomogao sada kad sam pogledala. Ja bih u Ahtopol, kumovi su mi bili prosle godine i kazu da je extra! A i Elenite je mnogo lepo, ali je skupo, Ipak, u odnosu na cene u Crnoj Gori, jeftino je pa mislim da je mnogo bolja letnja destiacija za nas sa plicim dzepom. Pozdrav i mozda se sretnemo u Bugraskoj ovog leta
|
|
|
|
|
|
MilenaRadovanovic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Jun 2013 Poruke: 3
|
|
Ej, hvala, bas bi bilo super da se vidimo, sto da ne! Ako sam pomogla bas mi je drago! A da li ti znas nesto o Pomorju? Mozda da pitas kumove aku su bili da ti kazu nesto vise i detaljnije...
DimZor je napisao/la sledeće: | Draga Milena, videla sam tvoje pitanje i post i bas sam ti zahvalna za preporuku jer stvarno nema dobrih domacih sajtova sa opisima bugarskih letovalista pa mi je http://bugarskainfo.com/ prilicno pomogao sada kad sam pogledala. Ja bih u Ahtopol, kumovi su mi bili prosle godine i kazu da je extra! A i Elenite je mnogo lepo, ali je skupo, Ipak, u odnosu na cene u Crnoj Gori, jeftino je pa mislim da je mnogo bolja letnja destiacija za nas sa plicim dzepom. Pozdrav i mozda se sretnemo u Bugraskoj ovog leta |
|
_________________ Milena |
|
|
|
|
DimZor Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 54
Datum registracije: 19 Jun 2013 Poruke: 2
|
|
He, he, moze, pitacu, ako nesto saznam, javljam!
pa mozemo i da se dogovorimo o zajednickom putovanju, zar ne? Jeftinije je sigurno...
MilenaRadovanovic je napisao/la sledeće: | Ej, hvala, bas bi bilo super da se vidimo, sto da ne! Ako sam pomogla bas mi je drago! A da li ti znas nesto o Pomorju? Mozda da pitas kumove aku su bili da ti kazu nesto vise i detaljnije...
DimZor je napisao/la sledeće: | Draga Milena, videla sam tvoje pitanje i post i bas sam ti zahvalna za preporuku jer stvarno nema dobrih domacih sajtova sa opisima bugarskih letovalista pa mi je http://bugarskainfo.com/ prilicno pomogao sada kad sam pogledala. Ja bih u Ahtopol, kumovi su mi bili prosle godine i kazu da je extra! A i Elenite je mnogo lepo, ali je skupo, Ipak, u odnosu na cene u Crnoj Gori, jeftino je pa mislim da je mnogo bolja letnja destiacija za nas sa plicim dzepom. Pozdrav i mozda se sretnemo u Bugraskoj ovog leta |
|
|
|
|
|
|
|
Biguine22 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Dec 2014 Poruke: 1
|
|
|
|
|
Marija1912 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Nov 2018 Poruke: 26
|
|
Da li neko zna kakve su cene sada u Bugarskoj? I ja je pamtim kao mesto za jeftin provod ali mnogo je prošlo od mog poslednjeg letovanja tamo.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|