:: |
Autor |
Poruka |
U pRoLaZu Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 08 Apr 2005 Poruke: 651 Mesto: La Habana
|
|
Ja mogu da slusam ali mi je izgleda konekcija slaba pa zato mi prekida ponekad...
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 45
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Crash Override je napisao/la sledeće: | Sta se dogadja sa muzickim zeljama?? |
Ja dala otkaz
|
|
|
U pRoLaZu Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 08 Apr 2005 Poruke: 651 Mesto: La Habana
|
|
Cuo sam
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
PA sanjice bre sto?
|
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Pa bre imam obaveza oko svadbe,udajem se
Ne ozbiljno sad,imam drugih obaveza pa nestizem i na radio
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Jbg. Mnogo mi nedostaju druzenja posle 22h ali ajde nadacu se da ce uskoro da proradi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
celzi je napisao/la sledeće: | E ljudi na koji fazon radi taj radio i kako uopste da ga pustim |
Treba ti winamp ,kliknes na reklamu ili ovde na moj potpis i upalice se radio na winampu...
|
|
|
Zorance Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 27 Jun 2005 Poruke: 5 Mesto: Lugavcina
|
|
ma siba znas kako....moras da imas WINAMP instaliran i onda preko linka ili rucni upis na play location, sad moram prvo da inspiciram malo sajt, super je, nisam znao za njega do sad, cusi
|
|
|
|
|
|
Albatros Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Jul 2005 Poruke: 11
|
|
ja ne mogu da slusam radio.. stiskam na banner ali nece... sta moram da radim? moze neko pomoci??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Albatros je napisao/la sledeće: | ja ne mogu da slusam radio.. stiskam na banner ali nece... sta moram da radim? moze neko pomoci?? |
Pokusaj da ukucas link manuelno Kad otvoris winamp idi na File pa na Play URL ,otvara se novi mali prozorcic ukucaj ovo : http://www.domaci.com:8000/listen.pls i idi na OK
|
|
|
Albatros Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Jul 2005 Poruke: 11
|
|
probala sam to, ali nece.. dodje mi prozor i pise mi da Windows Media Player nemoze otvoriti taj link, jer mi neke codecs trebaju za to da moze funktionirati...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Windows media player nece da pusta radio,moras da imas poslednju verziju,mozes u Real one player ili winamp...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|