www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Hotmail
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~
::  
Autor Poruka
hoho
Banovan!

Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 42

Datum registracije: 23 Mar 2005
Mesto: Ja nisam odavleee

zimbabwe.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 10, 2005 11:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zavisi kako se kome posreci,meni je iste sekunde server dao 25 mb:) ehe,valjda sto sam Sarajlija hehe Wink

"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"

Ja sam,sto nisam!

Pitanje mora biti pitano!

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 40

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 10, 2005 11:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hotmail koristim iskljucivo zbog msn-a... inace i ja sam dobio 25mb sto je opet bolje od 2mb koliko sam prvo ima... a pored njega imam gmail od preko 2gb i yahoo od 1gb i jos brdo svojih mailova, tako da mi prostor za mail nije nikakav problem Smile

hoho
Banovan!

Odomaćeni član
Odomaćeni član

zimbabwe.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 14, 2005 2:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

NenadS je napisao/la sledeće:
Hotmail koristim iskljucivo zbog msn-a... inace i ja sam dobio 25mb sto je opet bolje od 2mb koliko sam prvo ima... a pored njega imam gmail od preko 2gb i yahoo od 1gb i jos brdo svojih mailova, tako da mi prostor za mail nije nikakav problem Smile

jesi to doso da se pohvalis Razz ma iskreno neno druze ne bi ga nikad koristio da nije msn-a,odavno sam na gmailu i yahoo za dokumente,programe,a u zadnje vrijeme sam cuo da je skype puno bolji od msn-a ,recimo pricanje uzivo!nema onih sumova ko na msn.u,i plus audio nekih chatova i zezancija,msn je tanak s ponudom,ko i sve sto je microsoftovo mame im se monopolisticke,i msn stalno ova 7-ca izbacuje,prijavljuje neke viruse i opasnost kao,ma jadan,precu na skype a i ostalima bi ga preporucio;)!Zaboravio si da imas i domac.de mail:P kolko je on mega:P?pozdrav Wink

"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"

Ja sam,sto nisam!

ciram
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 14, 2005 9:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Super je...hvala Very Happy

MilosJS
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 44

Datum registracije: 15 Jul 2005
Mesto: Sid

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 15, 2005 5:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala Ti Na Ovome. Probao Sam Radi.
Wink Wink Wink

milanzrr
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 15, 2005 8:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sma to uradi jos pre nekoliko meseci,ali jos uvek nisam dobio 250 mb prostora.Jel neko zna u cemu je prob.

ZokiBoSS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Mar 2005

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 01, 2005 12:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ja sam uradio pred 5 meseca, i uste imam 25MB .. can someone tell me what's the problem ?

hoho
Banovan!

Odomaćeni član
Odomaćeni član

zimbabwe.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 07, 2005 8:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne radi vise 250 ,samo 25,vec odavno!I da se registrujes na novo opet 250

Ja sam,sto nisam!

MilosJS
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 44

Datum registracije: 15 Jul 2005
Mesto: Sid

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 10, 2005 1:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To se moze uraditi i pri registraciji naloga samo oznacite United States, Florida, 33332 i dobicete odmah 25MB a kasnije 250MB.

Srdacan pozdrav,

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 03, 2005 3:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala puno...evo i ja konacno da prosirim moj hotmail...Wink

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 03, 2005 5:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja preko 25mb nikako da dobijem... ne znam zasto, sad sam morao da obrisem neke mailove jer skoro da nije bilo mesta za nove Sad

dejanxp
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Dec 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 14, 2005 12:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni ostalo na 25MB

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~ -> Hotmail Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon