:: |
Autor |
Poruka |
hoho Banovan! Odomaćeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee

|
|
zavisi kako se kome posreci,meni je iste sekunde server dao 25 mb:) ehe,valjda sto sam Sarajlija hehe
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
 |
NenadS Administrator i domaćin

|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica

|
|
Hotmail koristim iskljucivo zbog msn-a... inace i ja sam dobio 25mb sto je opet bolje od 2mb koliko sam prvo ima... a pored njega imam gmail od preko 2gb i yahoo od 1gb i jos brdo svojih mailova, tako da mi prostor za mail nije nikakav problem
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
 |

|

|
|
NenadS je napisao/la sledeće: | Hotmail koristim iskljucivo zbog msn-a... inace i ja sam dobio 25mb sto je opet bolje od 2mb koliko sam prvo ima... a pored njega imam gmail od preko 2gb i yahoo od 1gb i jos brdo svojih mailova, tako da mi prostor za mail nije nikakav problem  |
jesi to doso da se pohvalis ma iskreno neno druze ne bi ga nikad koristio da nije msn-a,odavno sam na gmailu i yahoo za dokumente,programe,a u zadnje vrijeme sam cuo da je skype puno bolji od msn-a ,recimo pricanje uzivo!nema onih sumova ko na msn.u,i plus audio nekih chatova i zezancija,msn je tanak s ponudom,ko i sve sto je microsoftovo mame im se monopolisticke,i msn stalno ova 7-ca izbacuje,prijavljuje neke viruse i opasnost kao,ma jadan,precu na skype a i ostalima bi ga preporucio;)!Zaboravio si da imas i domac.de mail:P kolko je on mega:P?pozdrav
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
 |
ciram Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 1

|
|
Super je...hvala
|
|
|
|
|
 |
MilosJS Iskusni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 778 Mesto: Sid

|
|
Hvala Ti Na Ovome. Probao Sam Radi.
|
|
|
|
|
 |
milanzrr Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 01 Maj 2005 Poruke: 54

|
|
ja sma to uradi jos pre nekoliko meseci,ali jos uvek nisam dobio 250 mb prostora.Jel neko zna u cemu je prob.
|
|
|
|
|
 |
ZokiBoSS Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 14 Mar 2005 Poruke: 13

|
|
Pa ja sam uradio pred 5 meseca, i uste imam 25MB .. can someone tell me what's the problem ?
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
ne radi vise 250 ,samo 25,vec odavno!I da se registrujes na novo opet 250
|
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
 |
MilosJS Iskusni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 778 Mesto: Sid

|
|
To se moze uraditi i pri registraciji naloga samo oznacite United States, Florida, 33332 i dobicete odmah 25MB a kasnije 250MB.
Srdacan pozdrav,
|
|
|
|
|
 |
PiNkLaDy Miss Smart

|
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA

|
|
Hvala puno...evo i ja konacno da prosirim moj hotmail...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
 |
NenadS Administrator i domaćin

|
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica

|
|
Ja preko 25mb nikako da dobijem... ne znam zasto, sad sam morao da obrisem neke mailove jer skoro da nije bilo mesta za nove
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
 |
dejanxp Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Dec 2005 Poruke: 67

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|