www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Mogu li gej parovi da usvoje decu
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 12, 2005 6:57 am    Naslov poruke: Mogu li gej parovi da usvoje decu Na vrh strane Na dno strane

Više od 3.000 ljudi protestovalo je u Briselu protiv predloga da homoseksualnim parovima bude dozvoljeno usvajanje dece.

Homoseksualni brakovi ozakonjeni su u Belgiji 2003, a pred parlamentom je sada nacrt zakona prema kojem bi oni mogli i da usvajaju decu. Organizatori protesta, udruženje Porodična akcija, navodi da je protiv tog predloga, iako nije protiv homoseksualaca.

„Njih poštujemo, ali smo protiv toga da imaju jednak osnov kao i unija muškarca i žene, kaže Mišel Gins, profesor filozofije na Rimokatoličkom univerzitetu Luven. (Beta)

ksantipa
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 12, 2005 9:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma jes kako da ne, malo ih ima takvih nastrani jos fali da uniste neke male nevine dusice, ne bi im dala da se deci priblize kamo li nesto vise, koja su to pokvarena stvorenja boze oprosti im....

pelesinjo
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 11 Apr 2005
Mesto: AUGSBURG

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 12, 2005 4:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja neverujem da takvi ljudi uopste zele da imaju decu, oni i ovako i onako zive usuprot ljudskoj prirodi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Surprised Surprised

Boki13
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 49

Datum registracije: 08 Mar 2005
Mesto: Pozarevac/Minhen

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 13, 2005 11:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja mislim da bih bilo sramota da mogu taki ljudi jos i decu da imaju, dete bih trebalo da ima mamu i tatu, a ne tatu i tatu.
To je moje licno misljenje

ana5
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Sep 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 15, 2005 10:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja mislim da im ne bi trebalo dopustiti da posvoje djecu..dijete treba imati mamu i tatu po mogucnosti..tom djetetu ce nekako bit obiljezen zivot od samog pocetka..

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Mogu li gej parovi da usvoje decu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon