:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Više od 3.000 ljudi protestovalo je u Briselu protiv predloga da homoseksualnim parovima bude dozvoljeno usvajanje dece.
Homoseksualni brakovi ozakonjeni su u Belgiji 2003, a pred parlamentom je sada nacrt zakona prema kojem bi oni mogli i da usvajaju decu. Organizatori protesta, udruženje Porodična akcija, navodi da je protiv tog predloga, iako nije protiv homoseksualaca.
„Njih poštujemo, ali smo protiv toga da imaju jednak osnov kao i unija muškarca i žene, kaže Mišel Gins, profesor filozofije na Rimokatoličkom univerzitetu Luven. (Beta)
|
|
 |
ksantipa Odomaćeni član

|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228

|
|
Ma jes kako da ne, malo ih ima takvih nastrani jos fali da uniste neke male nevine dusice, ne bi im dala da se deci priblize kamo li nesto vise, koja su to pokvarena stvorenja boze oprosti im....
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
 |
pelesinjo Dobro upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 724 Mesto: AUGSBURG

|
|
Ja neverujem da takvi ljudi uopste zele da imaju decu, oni i ovako i onako zive usuprot ljudskoj prirodi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
_________________ Tudje sve lepo, lepse ali moje je kakvo takvo najlepse!!!!!!!! |
|
|
|
 |
Boki13 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 49
Datum registracije: 08 Mar 2005 Poruke: 60 Mesto: Pozarevac/Minhen

|
|
Ja mislim da bih bilo sramota da mogu taki ljudi jos i decu da imaju, dete bih trebalo da ima mamu i tatu, a ne tatu i tatu.
To je moje licno misljenje
|
|
|
|
|
 |
ana5 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Sep 2005 Poruke: 86

|
|
ja mislim da im ne bi trebalo dopustiti da posvoje djecu..dijete treba imati mamu i tatu po mogucnosti..tom djetetu ce nekako bit obiljezen zivot od samog pocetka..
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|