:: |
Autor |
Poruka |
Vlada_R ///M

|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL

|
|
nesha_vozdovac je napisao/la sledeće: | radionica ima i svoj sajt ali ga necu napisati jer je reklamiranje zabranjeno.. |
Ako zelite da posetite stranicu kliknite ovde
|
|
 |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475

|
|
nesha_vozdovac je napisao/la sledeće: | radionica ima i svoj sajt ali ga necu napisati jer je reklamiranje zabranjeno.. |
Vlada_R je stavio link a nisam ga skinuo, jer... linkovanje ja samo zabranjeno ako na tom sajtu ima neki forum slican ovome ili mp3-muzika.
A sta se te Astre tice. Za nas standard dole, su ga dobro napimpali. Ne znam ja kakva pravila su vazili, ali mislim da se preko duzeg perioda nece nikome isplatiti da nekome sredjuje kola ako nema 'publicity'! Lako je MTV-u da plati 20,000$ kad u toku emisije reklame proda za 50,000$. A ne znam ko bi to dole mogao da priusti?! Da plati 5-10,000€ da nekome pimpa automobil a da za uzrvat dobije isto toliko za reklame koje u toku emisije pusta.
|
|
|
|
|
 |
Vlada_R ///M

|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL

|
|
Pogledao sam njihove radove u foto galeriji. Slazem se sa Jugovic da su auta strava sredjeni prema nasem standardu.
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd

|
|
@nesha_vozdovac
OK.Ja se izvinjavam ako sam rekao nesto sto nije tacno ali tako mi je izgledalo pa ono...
Sto se tice one radionice, pregledao sam sajt i mogu reci da su usluge sasvim solidne, radionica ima zaista bogatu kolekciju automobila i da bi "ovo" moglo da zazivi malo kod nas.Mada, ja mislim da su finansije glavni problem i mozda strucni kadar jer ovaj posao ipak treba raditi sa umecem i stilom.
|
|
|
|
|
 |
sn00py Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Jul 2005 Poruke: 527 Mesto: tuj negde u BG

|
|
Naravno ali kod nas je najbitniji profit od svega toga..
Ako hocesh da ti lepo odrade da nemash primedbi, morash da pljunesh daleko vishe para nego shto nash standard dozvoljava, a ako pak idesh na neku razumniju varijantu i cifru koja je srazmerna standardu deshavaju se sranja, pucaju gitovi, izbija korozija, loshe uklopljeni branici, sve i svashta shto dokazuje da su majstori toliko extremno shtedeli na svemu da bi shto vishe zaradili.. To je jako losha stvar.. Ali nazalost ko zna kada ce se bilo shta promeniti...
|
_________________ Don't piss me off! I'm running out of places to hide the bodies.
 |
|
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd

|
|
Pa da, na to sam i mislio.Ipak je ovo Srbija - ajde da sto manje ulozimo a da sto vise dobijemo (srpski temperament ).
|
_________________ Master |
|
|
|
 |
nedd1ch Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 597 Mesto: Novi Sad/Bachka_palanka

|
|
Ma ljudi shta nam vredi da mashtamo o tome kad nam najbogatija televizija zaradjuje kesh od Grand Showa i reklama za uloshke,pelene i wc papir.Kada se budu reklamirale firme koje neshto znache u autoindustriji kada bude para u auto-industriji u SCG e onda mozemo organzovati emisije i troshiti hiljade eura i dolara za pimpovanje bilo kog krsha
pozz
|
_________________ nedd1ch |
|
|
|
 |
boolero Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 265 Mesto: Beograd

|
|
Samo jedna rec...PREVARA
Kao i ostale "nagradne igre", koje su organizovane a vezane su za T&S...
|
_________________ Opel Kadet E 2.0
Opel Vectra B 1.8 16v
Opel Team Serbia |
|
|
|
 |
Cute Blondie * Belphegor's bitch *

|
Godine: 44
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd

|
|
To bi bilo extra ali sumnjam nesto da ce to da zazivi, jer veliki je tu kes potreban a nema ko kod nas tj. nece niko tu lovu da izdvoji da ulaze u tudja kola radi reklame.
|
|
 |
Proja Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 06 Jan 2006 Poruke: 112 Mesto: Karaburma

|
|
voleo bih,ali brzo bi odustali od te ideje kad vide koji su ovde krsevi,ne bi im se isplatilo
|
_________________ Ja sam demokrata i mislim da sam najpametniji na svetu zato sto sam student,mrzim Acu i Nesu,zato sto se plasim njih !!!! |
|
|
|
 |
msurovy Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Feb 2006 Poruke: 88 Mesto: Backi Petrovac

|
|
Obicna prevara, jer niko nikome nece ovde raditi za dzabe!
|
|
|
|
|
 |
JozoShmozo Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 121

|
|
Nebi znali koji ce krs izabrati evo ja prvi imam zrelog audija za prese haha
|
_________________ Zivi da vozis, vozi da zivis |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|