www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

PIMP MY RIDE kod nas
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Auto-moto svet ~ -> ~ Arhiva - Auto-moto svet ~
::  
Autor Poruka
Vlada_R
///M
///M

Godine: 39

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: NL

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 28, 2005 3:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nesha_vozdovac je napisao/la sledeće:
radionica ima i svoj sajt ali ga necu napisati jer je reklamiranje zabranjeno..

Ako zelite da posetite stranicu kliknite ovde

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 28, 2005 6:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nesha_vozdovac je napisao/la sledeće:
radionica ima i svoj sajt ali ga necu napisati jer je reklamiranje zabranjeno..

Vlada_R je stavio link a nisam ga skinuo, jer... linkovanje ja samo zabranjeno ako na tom sajtu ima neki forum slican ovome ili mp3-muzika.

A sta se te Astre tice. Za nas standard dole, su ga dobro napimpali. Ne znam ja kakva pravila su vazili, ali mislim da se preko duzeg perioda nece nikome isplatiti da nekome sredjuje kola ako nema 'publicity'! Lako je MTV-u da plati 20,000$ kad u toku emisije reklame proda za 50,000$. A ne znam ko bi to dole mogao da priusti?! Da plati 5-10,000€ da nekome pimpa automobil a da za uzrvat dobije isto toliko za reklame koje u toku emisije pusta.

Vlada_R
///M
///M

Godine: 39

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: NL

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 28, 2005 7:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pogledao sam njihove radove u foto galeriji. Slazem se sa Jugovic da su auta strava sredjeni prema nasem standardu.

Rile_Master
*Master*
*Master*

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 02, 2006 11:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@nesha_vozdovac
OK.Ja se izvinjavam ako sam rekao nesto sto nije tacno ali tako mi je izgledalo pa ono...

Sto se tice one radionice, pregledao sam sajt i mogu reci da su usluge sasvim solidne, radionica ima zaista bogatu kolekciju automobila i da bi "ovo" moglo da zazivi malo kod nas.Mada, ja mislim da su finansije glavni problem i mozda strucni kadar jer ovaj posao ipak treba raditi sa umecem i stilom.

sn00py
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 02 Jul 2005
Mesto: tuj negde u BG

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 03, 2006 1:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno ali kod nas je najbitniji profit od svega toga..
Ako hocesh da ti lepo odrade da nemash primedbi, morash da pljunesh daleko vishe para nego shto nash standard dozvoljava, a ako pak idesh na neku razumniju varijantu i cifru koja je srazmerna standardu deshavaju se sranja, pucaju gitovi, izbija korozija, loshe uklopljeni branici, sve i svashta shto dokazuje da su majstori toliko extremno shtedeli na svemu da bi shto vishe zaradili.. To je jako losha stvar.. Ali nazalost ko zna kada ce se bilo shta promeniti...

Rile_Master
*Master*
*Master*

Datum registracije: 12 Feb 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 03, 2006 10:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa da, na to sam i mislio.Ipak je ovo Srbija Smile - ajde da sto manje ulozimo a da sto vise dobijemo (srpski temperament Smile).

nedd1ch
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 11 Dec 2005
Mesto: Novi Sad/Bachka_palanka

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 03, 2006 3:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma ljudi shta nam vredi da mashtamo o tome kad nam najbogatija televizija zaradjuje kesh od Grand Showa i reklama za uloshke,pelene i wc papir.Kada se budu reklamirale firme koje neshto znache u autoindustriji kada bude para u auto-industriji u SCG e onda mozemo organzovati emisije i troshiti hiljade eura i dolara za pimpovanje bilo kog krsha
pozz

boolero
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 03 Jan 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 03, 2006 8:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo jedna rec...PREVARA
Kao i ostale "nagradne igre", koje su organizovane a vezane su za T&S...

Opel Vectra B 1.8 16v
Opel Team Serbia

Cute Blondie
* Belphegor's bitch *
* Belphegor's bitch *

Godine: 44

Datum registracije: 03 Jan 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 06, 2006 1:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To bi bilo extra ali sumnjam nesto da ce to da zazivi, jer veliki je tu kes potreban a nema ko kod nas tj. nece niko tu lovu da izdvoji da ulaze u tudja kola radi reklame.

Proja
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Jan 2006
Mesto: Karaburma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 07, 2006 5:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

voleo bih,ali brzo bi odustali od te ideje kad vide koji su ovde krsevi,ne bi im se isplatilo

msurovy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Feb 2006
Mesto: Backi Petrovac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 16, 2006 12:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obicna prevara, jer niko nikome nece ovde raditi za dzabe!

JozoShmozo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 04 Feb 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 16, 2006 12:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nebi znali koji ce krs izabrati evo ja prvi imam zrelog audija za prese haha Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Auto-moto svet ~ -> ~ Arhiva - Auto-moto svet ~ -> PIMP MY RIDE kod nas Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 4 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon