:: |
Autor |
Poruka |
Johhny_Azra Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 33

|
|
Ti što pičiš redom i beležiš kredom
osvrni se začas u silnome trku
pedesetak ih stoji u sećanju bledom
a samo je par priznalo bruku.
Na godine mislim jer one se broje
šta kreda zapiše to voda briše
zato ti kraj ramena tri anđela stoje
kad voda nadođe da lakše se diše.
P.S. "Čuvaj muda zauvjek i svuda, drmaj žestoko", a ne ko neki, što šintere kontrolišu ...Srećan rođendan
|
|
|
|
|
 |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Hogiiiiiiiii Srecan ti rodjendan!!! Sve najnajnajlepse ti zelim,da si nam ziv i zdrav jos 100 godina i tako blesav ko sto i jesi hihi :band: 465: :117: :occasion6: :occasion4:
|
|
 |
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641

|
|
hOGY,al si omatoreo bwe
PS.salim se,ma samo zdravlja i ljubavi ti zelim od srca...ostalo imas sta te briga
|
|
|
|
|
 |
zilika Banovan! Veštica sa bičem

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

|
|
[glow=red:3afbc4e82a]sretan rodjendan hoga!![/glow:3afbc4e82a]
:new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
 |
helenka Odomaćeni član

|
Godine: 51
Datum registracije: 08 Avg 2004 Poruke: 1139 Mesto: L.A.

|
|
OldiGoldiHogare naželeše ti se prethodni svega po spisku te za mene ne osta ništa. Osećam se kao da sam zakasnila na slavu. Osta mi samo da ti kažem da 35 i nije neki broj godina za momčinu poput tebe,možeš ti još! ljubnem te za svaku godinu po tri puta tek da nadoknadim sva propuštena ljubljenja (tako ti je to u kraju iz kog ja nisam )
|
|
|
|
|
 |
Manhattan Psycho Killer

|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!

|
|
....eh, prijatelju stari, ta svagda se zagrcnem kad mi valja štogod iz nemirnoga srca progovorit'.....
Hogare od Medaka, ustajem dična poprsja, dižem čašu dahom zamagljenu i pijem u slavu imena tvoga i roždestva tvoga i prijateljstva tvoga.... Danać ću kaz'ti, neka si velik i moćan koliko ti je uvjek pristajalo, neka si gord za setu i zle prilike kakvog te dosad posmatrah i zamišljah, neka si vazda sviju nas pomalo, a ponajviše njezin i svoj....
PostScript......neka večerašnje nebo za tebe gori, druže...
|
|
|
|
|
 |
Darka Odomaćeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 23 Jul 2004 Poruke: 2720 Mesto: tude-vude,kojekude

|
|
Hogi legendo srecan tebi rodjus(koliko smo sad mladi? )i neka ti svaki dan bude srecom ispunjen..Ljubim te i tako..gde je ta loza da se nazdravi? KO je rekao palachinke???????
p.s.je l sve ok na zabavi? samo pitam...
|
|
|
 |
CIVIJAS Upućeni član

|
Godine: 51
Datum registracije: 12 Jul 2004 Poruke: 464 Mesto: Svabija

|
|
Hogi cale, druze, zemljace zelim ti od sveg srca puno zdravlja srece ljubavi, i da nam jos dugo budes veseo i raspolozen za ludo zezanje :smilecolros: :new-bday:
|
_________________ Ako ste tuzni-pozovite me i ulepsacu vam dan.
Sifra:smejem se kao lud na brasno. |
|
|
|
 |
Mala_Zvezdica Interceptorov Kikiriki

|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Dec 2003 Poruke: 5243 Mesto: Frankfurt - Zemun

|
|
[glow=red:9c9c66a881]Ooooo Hogare! :new-bday: Zelim ti od srca sve najbolje u zivotu i da ti sve ostvare sve zelje i da nam zivis jos 100 godina uz puno veselja![/glow:9c9c66a881]
|
|
|
 |
Roberto-NS Žderonja

|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519

|
|
E pa prijatelju...ja cu skromno da ti samo cestitam rodjendan posto vidim da si od ostatka ekipe dobio sve sto ti treba pa cak i vise hehe.
e pa onda......SRECAN RODJENDAN !!!
|
|
|
|
|
 |
Najdrazi Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 73
Datum registracije: 14 Sep 2004 Poruke: 187 Mesto: Blok 28

|
|
...
|
_________________ Da ne bi mene, svemiru ne bi imao ko da kaze da je najveci. |
|
|
|
 |
Ksenija_86 Odomaćeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Avg 2004 Poruke: 1057 Mesto: Beograd-Medak

|
|
Komsija evo i formalno da ti cestitam rodjendan!SREEEEEEEEEEEEEEECAN RODJENDAAAAAAAAAAN !bese lepa torta ta,sto je tvoja zenica pravilaaaaaaaa!njami njami hehehe
|
_________________ ...krijem te u uglu oka svog... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|