www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Hogare Strasni .. Srecan Ti Rodjendan !!!
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Johhny_Azra
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 15 Jul 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 26, 2004 11:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ti što pičiš redom i beležiš kredom
osvrni se začas u silnome trku
pedesetak ih stoji u sećanju bledom
a samo je par priznalo bruku.
Na godine mislim jer one se broje
šta kreda zapiše to voda briše
zato ti kraj ramena tri anđela stoje
kad voda nadođe da lakše se diše.

P.S. "Čuvaj muda zauvjek i svuda, drmaj žestoko", a ne ko neki, što šintere kontrolišu Very Happy ...Srećan rođendan

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 26, 2004 11:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hogiiiiiiiii Srecan ti rodjendan!!! Sve najnajnajlepse ti zelim,da si nam ziv i zdrav jos 100 godina i tako blesav ko sto i jesi hihi :band: 465: :117: :occasion6: :occasion4:

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 26, 2004 11:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hOGY,al si omatoreo bwe Shocked
PS.salim se,ma samo zdravlja i ljubavi ti zelim od srca...ostalo imas sta te briga Mr. Green Wink

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 41

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 26, 2004 11:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

[glow=red:3afbc4e82a]sretan rodjendan hoga!![/glow:3afbc4e82a]

:new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:

helenka
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 51

Datum registracije: 08 Avg 2004
Mesto: L.A.

usa.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 26, 2004 3:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

OldiGoldiHogare naželeše ti se prethodni svega po spisku te za mene ne osta ništa. Osećam se kao da sam zakasnila na slavu. Osta mi samo da ti kažem da 35 i nije neki broj godina za momčinu poput tebe,možeš ti još! ljubnem te za svaku godinu po tri puta tek da nadoknadim sva propuštena ljubljenja Very Happy (tako ti je to u kraju iz kog ja nisam Wink )

Manhattan
Psycho Killer
Psycho Killer

Godine: 47

Datum registracije: 15 Jul 2004
Mesto: ...where the wild roses grow!

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 26, 2004 4:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

....eh, prijatelju stari, ta svagda se zagrcnem kad mi valja štogod iz nemirnoga srca progovorit'.....

Hogare od Medaka, ustajem dična poprsja, dižem čašu dahom zamagljenu i pijem u slavu imena tvoga i roždestva tvoga i prijateljstva tvoga.... Danać ću kaz'ti, neka si velik i moćan koliko ti je uvjek pristajalo, neka si gord za setu i zle prilike kakvog te dosad posmatrah i zamišljah, neka si vazda sviju nas pomalo, a ponajviše njezin i svoj....

PostScript......neka večerašnje nebo za tebe gori, druže...

Darka
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 43

Datum registracije: 23 Jul 2004
Mesto: tude-vude,kojekude

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 26, 2004 5:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hogi legendo srecan tebi rodjus(koliko smo sad mladi? )i neka ti svaki dan bude srecom ispunjen..Ljubim te i tako..gde je ta loza da se nazdravi? KO je rekao palachinke??????? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

p.s.je l sve ok na zabavi? samo pitam... Rolling Eyes

Ne mislim da mislim da ne mislim!!!!!!!

CIVIJAS
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 51

Datum registracije: 12 Jul 2004
Mesto: Svabija

germany.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 26, 2004 9:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hogi cale, druze, zemljace zelim ti od sveg srca puno zdravlja srece ljubavi, i da nam jos dugo budes veseo i raspolozen za ludo zezanje :smilecolros: :new-bday:

Mala_Zvezdica
Interceptorov Kikiriki
Interceptorov Kikiriki

Godine: 42

Datum registracije: 21 Dec 2003
Mesto: Frankfurt - Zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 26, 2004 11:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

[glow=red:9c9c66a881]Ooooo Hogare! :new-bday: Zelim ti od srca sve najbolje u zivotu i da ti sve ostvare sve zelje i da nam zivis jos 100 godina uz puno veselja![/glow:9c9c66a881]

Suze su coveku najbolji drug,
kada te svi napuste, one se uvek pojave!

Roberto-NS
Žderonja
Žderonja

Datum registracije: 28 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 27, 2004 12:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pa prijatelju...ja cu skromno da ti samo cestitam rodjendan posto vidim da si od ostatka ekipe dobio sve sto ti treba pa cak i vise hehe.

e pa onda......SRECAN RODJENDAN !!!

Najdrazi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 73

Datum registracije: 14 Sep 2004
Mesto: Blok 28

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 27, 2004 12:29 am    Naslov poruke: A od bivseg komsije, poklon - koji sam zaboravio Na vrh strane Na dno strane

...

Ksenija_86
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 39

Datum registracije: 01 Avg 2004
Mesto: Beograd-Medak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 29, 2004 12:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Komsija evo i formalno da ti cestitam rodjendan!SREEEEEEEEEEEEEEECAN RODJENDAAAAAAAAAAN !bese lepa torta ta,sto je tvoja zenica pravilaaaaaaaa!njami njami Wink hehehe

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Hogare Strasni .. Srecan Ti Rodjendan !!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon