www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Opel Vectra OPC
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Auto-moto svet ~ -> ~ Arhiva - Auto-moto svet ~
::  
Autor Poruka
Vlada_R
///M
///M

Godine: 39

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: NL

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 21, 2006 8:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

caba je napisao/la sledeće:
Ljepi jesu ali su smece

Bas tako i ja mislim hehehe

Vlada_R
///M
///M

Godine: 39

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: NL

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 21, 2006 8:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nedd1ch je napisao/la sledeće:
@Vlada_r ma poznajemo te odlichno...hahha
Ni je ne volim Opel,ali mi se mishljenje menja,drugar vozi novu corsu 1.2 sa 58ks iz 2003,on je prvi vlasnik i za 2god je preshao preko 150000km i nr kvari se ,malo troshi a ide chak 175 na satu, pa mislim da se opel skroz promenio u odnosu na 80te i 90te...

Promenio se skroz, tu si u pravu. I u pravu si da se u danasnje vreme Opel ne kvari, isto kao i svako drugo auto. U danasnje vreme nema bas losih auta...

Ali sta ja znam...Opel je to. Onaj znak, ono ime....to svi gledaju.

thanatos
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 21 Feb 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 23, 2006 1:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni je ona starija vekra mnogo lepsa inace sam ljubitelj opela

Rile_Master
*Master*
*Master*

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 23, 2006 12:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa i ja se dvoumim izmedju ove nove i one stare.
Ona stara ima neki smek, finiji izgled dok mi je ova nova nekako nadrkana, mrsti se od napred, ostrija je...Ipak, novo je novo Smile

ma1kan
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Mar 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 09, 2006 3:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Novo je novo! Mada sto kazete, strava je i stariji model! Ja sam pre 2 godine imao vectru, pa menjao za kadeta... Mogu da kazem da je Opel stvarno kvalitetan i odlican auto!

Rile_Master
*Master*
*Master*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 09, 2006 8:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sta ti bi da menjas Vectra-u za Kadet-a? Smile Ali dobro, kao sto si rekao, Opel nije nimalo los automobil.

razor84
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 10 Mar 2006
Mesto: Nova Pazova

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 22, 2006 9:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Opel Vectra OPC je po mom misljenju jedan od najboljih opelovih automobila sto se tice tehnickih karakteristika i dizajna. Srce ove masine cini aluminijumski agregat sa 6 cilindara u V rasporedu sa turbo punjacem koji isporucuje 255 KS sa kojim razvija maksimalnu brzinu od 260 km/h uz ubrzanje do 100km/h za manje od 7 sekundi sto ga cini pravim sportistom.

venom
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 24 Avg 2005
Mesto: City of Heroes!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 23, 2006 3:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni je vectra b fantazija dizajna od strane opela....e sada šteta što malo barem ova nova ne liči na nju mada ovaj redizajn iz 2006 nije ni malo loš---

Rile_Master
*Master*
*Master*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 25, 2006 9:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

razor84 je napisao/la sledeće:
Opel Vectra OPC je po mom misljenju jedan od najboljih opelovih automobila sto se tice tehnickih karakteristika i dizajna. Srce ove masine cini aluminijumski agregat sa 6 cilindara u V rasporedu sa turbo punjacem koji isporucuje 255 KS sa kojim razvija maksimalnu brzinu od 260 km/h uz ubrzanje do 100km/h za manje od 7 sekundi sto ga cini pravim sportistom.

Ja mislim da ova Vectra moze da ide do 280 km/h...Nisam siguran...

nedd1ch
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 11 Dec 2005
Mesto: Novi Sad/Bachka_palanka

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 29, 2006 9:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Opel vectra je extra auto josh ona prva je bila udobnija od sve jednog passata....Bash sam se vozao u jednoj 1992 godishte

Rile_Master
*Master*
*Master*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 30, 2006 12:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bih rekao da je bolja od svakog Passat-a.Mozda je bolja od onih starijih ('92'93 god), nije sigurno bolja od ovih novijih.

nedd1ch
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 11 Dec 2005
Mesto: Novi Sad/Bachka_palanka

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 30, 2006 12:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa znamo svi da dominacija passata pochinje sa b5,b6 modelima,sve pre toga nije nishta posebno...Ali je vectra uvek imala dominaciju sve do izlaska novijih passata

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Auto-moto svet ~ -> ~ Arhiva - Auto-moto svet ~ -> Opel Vectra OPC Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon