:: |
Autor |
Poruka |
Vlada_R ///M

|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL

|
|
caba je napisao/la sledeće: | Ljepi jesu ali su smece |
Bas tako i ja mislim hehehe
|
|
 |
Vlada_R ///M

|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL

|
|
nedd1ch je napisao/la sledeće: | @Vlada_r ma poznajemo te odlichno...hahha
Ni je ne volim Opel,ali mi se mishljenje menja,drugar vozi novu corsu 1.2 sa 58ks iz 2003,on je prvi vlasnik i za 2god je preshao preko 150000km i nr kvari se ,malo troshi a ide chak 175 na satu, pa mislim da se opel skroz promenio u odnosu na 80te i 90te... |
Promenio se skroz, tu si u pravu. I u pravu si da se u danasnje vreme Opel ne kvari, isto kao i svako drugo auto. U danasnje vreme nema bas losih auta...
Ali sta ja znam...Opel je to. Onaj znak, ono ime....to svi gledaju.
|
|
 |
thanatos Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 21 Feb 2006 Poruke: 78

|
|
meni je ona starija vekra mnogo lepsa inace sam ljubitelj opela
|
_________________ Imao je gvozdeno srce i crna ledena krila. Za sažaljenje ili milosrđe nije znao. Koga bi ščepao, bio je zauvek izgubljen. |
|
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd

|
|
Pa i ja se dvoumim izmedju ove nove i one stare.
Ona stara ima neki smek, finiji izgled dok mi je ova nova nekako nadrkana, mrsti se od napred, ostrija je...Ipak, novo je novo
|
_________________ Master |
|
|
|
 |
ma1kan Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 09 Mar 2006 Poruke: 26 Mesto: Beograd

|
|
Novo je novo! Mada sto kazete, strava je i stariji model! Ja sam pre 2 godine imao vectru, pa menjao za kadeta... Mogu da kazem da je Opel stvarno kvalitetan i odlican auto!
|
|
|
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|

|
|
Sta ti bi da menjas Vectra-u za Kadet-a? Ali dobro, kao sto si rekao, Opel nije nimalo los automobil.
|
|
|
|
 |
razor84 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 20 Mesto: Nova Pazova

|
|
Opel Vectra OPC je po mom misljenju jedan od najboljih opelovih automobila sto se tice tehnickih karakteristika i dizajna. Srce ove masine cini aluminijumski agregat sa 6 cilindara u V rasporedu sa turbo punjacem koji isporucuje 255 KS sa kojim razvija maksimalnu brzinu od 260 km/h uz ubrzanje do 100km/h za manje od 7 sekundi sto ga cini pravim sportistom.
|
|
|
|
|
 |
venom Iskusni član

|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!

|
|
meni je vectra b fantazija dizajna od strane opela....e sada šteta što malo barem ova nova ne liči na nju mada ovaj redizajn iz 2006 nije ni malo loš---
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
 |
|
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|

|
|
razor84 je napisao/la sledeće: | Opel Vectra OPC je po mom misljenju jedan od najboljih opelovih automobila sto se tice tehnickih karakteristika i dizajna. Srce ove masine cini aluminijumski agregat sa 6 cilindara u V rasporedu sa turbo punjacem koji isporucuje 255 KS sa kojim razvija maksimalnu brzinu od 260 km/h uz ubrzanje do 100km/h za manje od 7 sekundi sto ga cini pravim sportistom. |
Ja mislim da ova Vectra moze da ide do 280 km/h...Nisam siguran...
|
|
|
|
 |
nedd1ch Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 597 Mesto: Novi Sad/Bachka_palanka

|
|
Opel vectra je extra auto josh ona prva je bila udobnija od sve jednog passata....Bash sam se vozao u jednoj 1992 godishte
|
_________________ nedd1ch |
|
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|

|
|
Ne bih rekao da je bolja od svakog Passat-a.Mozda je bolja od onih starijih ('92'93 god), nije sigurno bolja od ovih novijih.
|
|
|
|
 |
nedd1ch Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 597 Mesto: Novi Sad/Bachka_palanka

|
|
pa znamo svi da dominacija passata pochinje sa b5,b6 modelima,sve pre toga nije nishta posebno...Ali je vectra uvek imala dominaciju sve do izlaska novijih passata
|
_________________ nedd1ch |
|
|
|
 |
|