www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Preminuo Slobodan Milošević
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 11, 2006 2:04 pm    Naslov poruke: Preminuo Slobodan Milošević Na vrh strane Na dno strane

Bivši predsednik Srbije i SRJ Slobodan Milošević preminuo je u pritvorskoj jedinici Haškog tribunala, nezvanično saznaje B92. Miloševićeva smrt konstatovana je jutros kada je, kako se navodi, u ćeliji nađeno njegovo beživotno telo. Zatvorska služba pritvora u Sheveningenu konstatovala je da je, kada je nađen, Milošević bio mrtav već nekoliko sati. Porodica je obaveštena i sprovedena je procedura uobičajena za takve situacije. U Hagu bi uskoro trebalo da i zvanično bude objavljena smrt Slobodana Miloševića. Sve svetske i domaće TV stanice prenele su vest o smrti Slobodana Miloševića.

rasacetnik
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Mar 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 11, 2006 6:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ziv je Sloba mrtav nije dok je Srpstva I Srbije

NEKA MU JEVECNA SLAVA OD SRPSKOGA ROD HVALA

bree
BabyG´s mezimica
BabyG´s mezimica

Godine: 34

Datum registracije: 09 Sep 2005
Mesto: daleko u mislima

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 11, 2006 7:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo jos jednom :"Bog da mu dusu prosti" Sad
Nikada me politika nije intresovala,ni sad me ne intresuje,ali mi je nekako zao sto je umro...ipak je covek,.... Sad

Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA!

onua
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 04 Jun 2004
Mesto: under the sky

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 11, 2006 7:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pokoj mu duši...

Beat_93
Dance Šmeker
Dance Šmeker

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Loznica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 11, 2006 8:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zalosno je to sto svi pljuju po njemu, narocito strane televizije, ako je i cinio nesto lose po meni nekulturno je govoriti o tome neposredno posle njegove smrti!!! Wink

Bajadk
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 50

Datum registracije: 08 Mar 2004
Mesto: Podgorica - Danmark

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 11, 2006 9:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I mene ga je zao. A naj-naj-najgore je sto njegov narod koji ga je do juce volio svasta prica o njemu.

Radost
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 58

Datum registracije: 23 Okt 2004
Mesto: Audi grad

germany.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 11, 2006 10:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nije mi familija da zalim!

Chokoholic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Feb 2006
Mesto: Pyong-Yang

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 12:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

-Bog da mu dusu prosti i Laka mu zemlja bilia-

p.s.E Slobo da tebe nije bilo, nikad nebi znao pravo znacenje svece Wink

magla 68
~Sremački bećarac~
~Sremački bećarac~

Datum registracije: 26 Nov 2005
Mesto: Sremački BIRCUZ

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 12:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Žalosno ko je sladeći srbin u hagu , jer je postao gori od Aušvica tamo si znao da umireš a ovde kad neznaju zbog čega da ga optuže onda bolje ga ukloniti,podmuklo ali vrlo efikasno.Neka mu je laka zemlja.

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 41

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 12:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bas mi je zao...nek mi je laka zemlja Sad

bio mi je zaista mnogo drag...zbog toga sto je silno pametan... Rolling Eyes

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 12:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neka mu je laka zemlja!!!

Neka prica ko sta hoce, meni je zao sto mu je ovako dosao kraj... covek je bio jako pametan iako je mogao drugacije da formira Srbiju, je dosta za nas narod uradio. A sad ceo svet po njemu pljuje, a ni sad nema postovanje koje je zasluzio i dok je bio ziv. Secam se vremena kad su svi njega podrzavali, a sad glume nesto drugo... No... nema ni veze.

S*A*S*A
Alll rights reserved
Alll rights reserved

Datum registracije: 27 Maj 2004
Mesto: Srbija

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 1:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bog da mu dusu prosti

sad su svi predsednici koji su ucestvovali u ratu na Balkanu preminuli ........ mozda to tako moralo

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Preminuo Slobodan Milošević Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon