:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Bivši predsednik Srbije i SRJ Slobodan Milošević preminuo je u pritvorskoj jedinici Haškog tribunala, nezvanično saznaje B92. Miloševićeva smrt konstatovana je jutros kada je, kako se navodi, u ćeliji nađeno njegovo beživotno telo. Zatvorska služba pritvora u Sheveningenu konstatovala je da je, kada je nađen, Milošević bio mrtav već nekoliko sati. Porodica je obaveštena i sprovedena je procedura uobičajena za takve situacije. U Hagu bi uskoro trebalo da i zvanično bude objavljena smrt Slobodana Miloševića. Sve svetske i domaće TV stanice prenele su vest o smrti Slobodana Miloševića.
|
|
 |
rasacetnik Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 09 Mar 2006 Poruke: 1

|
|
Ziv je Sloba mrtav nije dok je Srpstva I Srbije
NEKA MU JEVECNA SLAVA OD SRPSKOGA ROD HVALA
|
|
|
|
|
 |
bree BabyG´s mezimica

|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 3890 Mesto: daleko u mislima

|
|
Evo jos jednom :"Bog da mu dusu prosti"
Nikada me politika nije intresovala,ni sad me ne intresuje,ali mi je nekako zao sto je umro...ipak je covek,....
|
_________________ ~People will always talk,I might as well give them something to talk about!!!~
Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA! |
|
|
|
 |
onua Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 04 Jun 2004 Poruke: 467 Mesto: under the sky

|
|
|
|
 |
Beat_93 Dance Šmeker

|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica

|
|
Zalosno je to sto svi pljuju po njemu, narocito strane televizije, ako je i cinio nesto lose po meni nekulturno je govoriti o tome neposredno posle njegove smrti!!!
|
|
|
|
|
 |
Bajadk Odomaćeni član

|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark

|
|
I mene ga je zao. A naj-naj-najgore je sto njegov narod koji ga je do juce volio svasta prica o njemu.
|
|
|
|
|
 |
Radost Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 58
Datum registracije: 23 Okt 2004 Poruke: 76 Mesto: Audi grad

|
|
nije mi familija da zalim!
|
_________________ Ako volis nemoj kriti jer nije zabranjeno zaljubljen biti. |
|
|
|
 |
Chokoholic Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Feb 2006 Poruke: 211 Mesto: Pyong-Yang

|
|
-Bog da mu dusu prosti i Laka mu zemlja bilia-
p.s.E Slobo da tebe nije bilo, nikad nebi znao pravo znacenje svece
|
|
|
|
|
 |
magla 68 ~Sremački bećarac~

|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ

|
|
Žalosno ko je sladeći srbin u hagu , jer je postao gori od Aušvica tamo si znao da umireš a ovde kad neznaju zbog čega da ga optuže onda bolje ga ukloniti,podmuklo ali vrlo efikasno.Neka mu je laka zemlja.
|
|
|
|
|
 |
zilika Banovan! Veštica sa bičem

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

|
|
bas mi je zao...nek mi je laka zemlja
bio mi je zaista mnogo drag...zbog toga sto je silno pametan...
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
 |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475

|
|
Neka mu je laka zemlja!!!
Neka prica ko sta hoce, meni je zao sto mu je ovako dosao kraj... covek je bio jako pametan iako je mogao drugacije da formira Srbiju, je dosta za nas narod uradio. A sad ceo svet po njemu pljuje, a ni sad nema postovanje koje je zasluzio i dok je bio ziv. Secam se vremena kad su svi njega podrzavali, a sad glume nesto drugo... No... nema ni veze.
|
|
|
|
|
 |
S*A*S*A Alll rights reserved

|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija

|
|
Bog da mu dusu prosti
sad su svi predsednici koji su ucestvovali u ratu na Balkanu preminuli ........ mozda to tako moralo
|
|
 |
|