www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Trudna Nataša Bekvalac
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
III RED STAR III
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 30

Datum registracije: 27 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 04, 2006 1:09 pm    Naslov poruke: Trudna Nataša Bekvalac Na vrh strane Na dno strane

Trudna Natasa Bakvalac

DELFINČE NA PUTU
Nataša Bekvalac u trećem mesecu trudnoće?!

Zemlja Srbija uskoro će postati bogatija za jednu lepu bebu, nastalu "ukrštanjem" i zvanično najseksepilnijeg ovdašnjeg para - Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića! Kako Kurir saznaje iz odlično obaveštenog izvora, mlada pevačica je u trećem mesecu trudnoće, a budući tata, naravno, sija od sreće.
- Nata i Dača se vole više od godinu i po dana, tako da će dete biti kruna njihove ljubavi. O ozbiljnosti njihove veze svedoči i podatak da je on prošle godine prodao stan u Beogradu kako bi se sa svojom dragom skućio u Novom Sadu.

- Tokom četvorogodišnje veze s Miodragom Kostićem, stalno je pričala prijateljima da nije spremna za život udvoje, ponajviše zbog toga što je njihova veza bila poprilično nestabilna, pa je živela sama u stanu u ekskluzivnom novosadskom naselju Lipov gaj.

- Međutim, kada se zaljubila u Daču, promenila je mišljenje i bacila se na uređenje enterijera većeg prostora, u kome stanuju već nekoliko meseci. Odlično se slažu, a tatinu novu ljubav podržala je i Dačina ćerka Andrea, koju je dobio u kratkom mladalačkom braku - kaže naš izvor, dodajući da je pevačica bila oduševljena kada joj je ginekolog saopštio da je trudna.

- Doskora je pričala da neće biti spremna da postane majka pre tridesete, ali su ti planovi pali u vodu pred saznanjem da sada ima priliku da svom dragom podari dete. Dača je izuzetno pažljiv prema njoj, a ona se trudi da poštuje sve savete koje joj je ginekolog dao o ishrani, zdravlju i održavanju trudnoće - zaključuje naš izvor.

S obzirom na novonastale okolnosti, sva je prilika da će pop pevačica i vaterpolista Partizana uskoro stati i pred oltar, a na njegovom telu bi se, osim tetovaža Natinog lepog lica i Andreinog imena, za nekoliko meseci moglo naći i ime novorođenčeta!

Poslednja prepravka: III RED STAR III on Uto Apr 04, 2006 1:46 pm; ukupno izmenjena 6 puta

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 04, 2006 1:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako je ovo tacno, a molim Boga da nije, ima da secem vene. Sad Confused Mr. Green

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 04, 2006 1:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a bogami i ja cu.....
pa opet me nije sacekao Crying or Very sad

" I know the way to fuck them all...."

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 04, 2006 1:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja bih rekao, nije me SACEKALA. Sad Sad Sad Sad

III RED STAR III
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 30

Datum registracije: 27 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 04, 2006 1:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to bi objasnilo sto se tako ugojila

ovo samo balkan moze da rodi Smile

lepa natasica
Rolling Eyes

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 04, 2006 2:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pomalo me podsecaju na Victoriu i Davida......

ali samo jer su pevacica i sportista....mnogo su lepsi par od pomenutih, a i manje se eksponiraju u javnosti

" I know the way to fuck them all...."

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 04, 2006 5:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uh bre dameski...moje saucesce

Poslednja prepravka: nastasenjka datum Sub Apr 22, 2006 2:53 am; ukupno izmenjena 1 put

alhemicar
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 09 Maj 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 05, 2006 7:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Daco majstore - neka ti je sa srecom

jeka_ks
GiGijeva miljenica
GiGijeva miljenica

Godine: 35

Datum registracije: 18 Mar 2005
Mesto: krusevac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 07, 2006 10:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa bas lepo ako je trudna,sto da ne!!!

malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek

ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem

ja..

huntelaar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 15 Apr 2006

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 16, 2006 12:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

natasa je ubedljivo najlepsa riba na balkanskim prostorima i meni je jako drago sto pored sebe ima velikog coveka koji je i te kako doprineo za svoju otadjbinu.....

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 41

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 18, 2006 10:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mene zanima ko je ta zena u ljubicastom kaputicu u prvom postu ove teme?

Poslednja prepravka: zilika datum Pet Apr 21, 2006 11:24 am; ukupno izmenjena 1 put

La'Magia
~ La Victoria Siempre ~
~ La Victoria Siempre ~

Godine: 40

Datum registracije: 23 Mar 2006
Mesto: * Novi Sad *

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 21, 2006 11:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Za Dacu sve. Ako treba bicu i bebysiterka za dzabe!!! Bravo Majstore!!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Trudna Nataša Bekvalac Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon