:: |
| Autor |
Poruka |
III RED STAR III Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 30
Datum registracije: 27 Mar 2006 Poruke: 10

|
|
Trudna Natasa Bakvalac
DELFINČE NA PUTU
Nataša Bekvalac u trećem mesecu trudnoće?!
Zemlja Srbija uskoro će postati bogatija za jednu lepu bebu, nastalu "ukrštanjem" i zvanično najseksepilnijeg ovdašnjeg para - Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića! Kako Kurir saznaje iz odlično obaveštenog izvora, mlada pevačica je u trećem mesecu trudnoće, a budući tata, naravno, sija od sreće.
- Nata i Dača se vole više od godinu i po dana, tako da će dete biti kruna njihove ljubavi. O ozbiljnosti njihove veze svedoči i podatak da je on prošle godine prodao stan u Beogradu kako bi se sa svojom dragom skućio u Novom Sadu.
- Tokom četvorogodišnje veze s Miodragom Kostićem, stalno je pričala prijateljima da nije spremna za život udvoje, ponajviše zbog toga što je njihova veza bila poprilično nestabilna, pa je živela sama u stanu u ekskluzivnom novosadskom naselju Lipov gaj.
- Međutim, kada se zaljubila u Daču, promenila je mišljenje i bacila se na uređenje enterijera većeg prostora, u kome stanuju već nekoliko meseci. Odlično se slažu, a tatinu novu ljubav podržala je i Dačina ćerka Andrea, koju je dobio u kratkom mladalačkom braku - kaže naš izvor, dodajući da je pevačica bila oduševljena kada joj je ginekolog saopštio da je trudna.
- Doskora je pričala da neće biti spremna da postane majka pre tridesete, ali su ti planovi pali u vodu pred saznanjem da sada ima priliku da svom dragom podari dete. Dača je izuzetno pažljiv prema njoj, a ona se trudi da poštuje sve savete koje joj je ginekolog dao o ishrani, zdravlju i održavanju trudnoće - zaključuje naš izvor.
S obzirom na novonastale okolnosti, sva je prilika da će pop pevačica i vaterpolista Partizana uskoro stati i pred oltar, a na njegovom telu bi se, osim tetovaža Natinog lepog lica i Andreinog imena, za nekoliko meseci moglo naći i ime novorođenčeta!
|
_________________ SRBIJA!!!! Idemo, sanse su im male, Idemo pravo u finale, Gazimo nek se drugi zale,Lomimo Baklje nek se pale ~~~~ SRBIJA!!! 
Poslednja prepravka: III RED STAR III on Uto Apr 04, 2006 1:46 pm; ukupno izmenjena 6 puta |
|
| |
|
 |
GiGi *Pravi muškarac*

|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

|
|
Ako je ovo tacno, a molim Boga da nije, ima da secem vene.
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
a bogami i ja cu.....
pa opet me nije sacekao
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
GiGi *Pravi muškarac*

|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

|
|
Ja bih rekao, nije me SACEKALA.
|
|
 |
III RED STAR III Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 30
Datum registracije: 27 Mar 2006 Poruke: 10

|
|
to bi objasnilo sto se tako ugojila
ovo samo balkan moze da rodi
lepa natasica
|
_________________ SRBIJA!!!! Idemo, sanse su im male, Idemo pravo u finale, Gazimo nek se drugi zale,Lomimo Baklje nek se pale ~~~~ SRBIJA!!!  |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
pomalo me podsecaju na Victoriu i Davida......
ali samo jer su pevacica i sportista....mnogo su lepsi par od pomenutih, a i manje se eksponiraju u javnosti
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
|
uh bre dameski...moje saucesce
|
Poslednja prepravka: nastasenjka datum Sub Apr 22, 2006 2:53 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
|
Daco majstore - neka ti je sa srecom
|
|
|
| |
|
 |
jeka_ks GiGijeva miljenica

|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac

|
|
|
Pa bas lepo ako je trudna,sto da ne!!!
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
| |
|
 |
huntelaar Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Apr 2006 Poruke: 51

|
|
|
natasa je ubedljivo najlepsa riba na balkanskim prostorima i meni je jako drago sto pored sebe ima velikog coveka koji je i te kako doprineo za svoju otadjbinu.....
|
_________________ una grande amore per sempre.... |
|
| |
|
 |
zilika Banovan! Veštica sa bičem

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

|
|
|
mene zanima ko je ta zena u ljubicastom kaputicu u prvom postu ove teme?
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu
Poslednja prepravka: zilika datum Pet Apr 21, 2006 11:24 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
| |
|
 |
La'Magia ~ La Victoria Siempre ~

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 1584 Mesto: * Novi Sad *

|
|
|
Za Dacu sve. Ako treba bicu i bebysiterka za dzabe!!! Bravo Majstore!!
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|