:: |
| Autor |
Poruka |
Doktor ~Sanjicino*slculence~

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 4264 Mesto: Novi Sad

|
|
Anđelina Džoli priznala je prijateljici da Bred Pit možda nije otac njene ćerke Šajlo Nuvel. Glumica je, navodno, prijateljici poverila da je spavala sa još jednim muškarcem u vreme kada je Šajlo začeta. Anđelina brine da će je Bred ostaviti ukoliko DNK analiza pokaže da dete nije njegovo, a tu je i konstantni strah da će se on vratiti svojoj bivšoj supruzi, zvezdi serije „Prijatelji” Dženifer Aniston. Šajlo Nuvel Džoli Pit, najmlađi svetski fotomodel, rođena je krajem maja u Namibiji. Par ima još dvoje usvojene dece, Medoksa i Zaharu. (Mondo)
|
_________________ ~*~Vojim svoje srculence najvise na svetu ~*~ :322:
 |
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
|
Zuta stampa nema granica. Neke stvari trebaju da ostanu privatna tajna. Get a life - will You
|
|
|
| |
|
 |
schtranga Makedonsko devojče

|
Godine: 45
Datum registracije: 09 Feb 2004 Poruke: 1880

|
|
ma lazi su to pogledajte kako licu 8)
|
_________________ "Kakav bi život bio kada ne bi imali hrabrosti da baš ništa ne pokušamo?" |
|
| |
|
 |
markoP_BG Dobro upućeni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 21 Nov 2005 Poruke: 643 Mesto: Zemun

|
|
|
zar takvu ženu da ostavi. nemoguće, jer lepše nema, ne postoji :color:
|
_________________ Da oni sto me mrze :ljutko:
Mrze jos vise :320:
Da nestane im osmeh sa lica
:greenjumpers: |
|
| |
|
 |
Tajci_15 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 28 Okt 2005 Poruke: 178 Mesto: tamo gde zvezde padaju,gde tiha muzika svira,gde snovi postaju java,tamo gde je ON

|
|
ufff ja je mrzim. znala sam da nije njegovo dete. mislim kad se vec j*** sa brata sta tu ima jos da se kaze.
|
|
 |
beautiful_soul Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 20 Mar 2006 Poruke: 7464

|
|
i ja mislim da je to jedan obican trac,ne znaju vise sta ce o njima pisat pa sad izmisljaju.
a evo i razloga sto vjerujem da je to trac:
© AP
Brad Pitt and Angelina Jolie
Jolie Planning to Adopt Another Child
lip 19, 10:15 EST
The Associated Press
NEW YORK -- Angelina Jolie says she and Brad Pitt, who have three children including a newborn daughter, are planning to adopt another child, in an upcoming TV interview.
"Next, we'll adopt," Jolie tells CNN's Anderson Cooper in an interview to air Tuesday on "Anderson Cooper 360" (10 p.m. EDT).
Jolie, 31, gave birth to daughter Shiloh Nouvel Jolie-Pitt in Namibia last month. The couple have two older children, 16-month-old Zahara, adopted from Ethiopia, and 4-year-old Maddox, adopted from Cambodia.
"We don't know which — which country. But we're looking at different countries," the actress tells Cooper. "And we're — I'm just — it's gonna be the balance of what would be best for Mad and for Z right now. It's, you know, another boy, another girl, which country, which race would fit best with the kids."
Both Maddox and Zahara's surnames have been legally changed to Jolie-Pitt after Pitt, 42, announced his intention to adopt the children.
The Jolie interview will air Tuesday as part of CNN's entire day of programming devoted to World Refugee Day.
sumnjam da bi planirali usvojit jos jedno dijete da postoji i najmanja sumnja u to koje maloj otac
|
_________________ Recepti |
|
| |
|
 |
plavusha_25 Dobro upućeni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 646 Mesto: Osijek

|
|
|
sta ima veze cije je,i tako posvajaju djecu pa neznaju ni ciji su oni,,,od njih je to sasvim lijepa gesta ako se lijepo brinu za tu djecu...
|
_________________ BaBy_GiRl |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|