www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Anđelina: Bred možda nije otac moje ćerke!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Doktor
~Sanjicino*slculence~
~Sanjicino*slculence~

Godine: 40

Datum registracije: 17 Nov 2005
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 15, 2006 10:21 pm    Naslov poruke: Anđelina: Bred možda nije otac moje ćerke! Na vrh strane Na dno strane

Anđelina Džoli priznala je prijateljici da Bred Pit možda nije otac njene ćerke Šajlo Nuvel. Glumica je, navodno, prijateljici poverila da je spavala sa još jednim muškarcem u vreme kada je Šajlo začeta. Anđelina brine da će je Bred ostaviti ukoliko DNK analiza pokaže da dete nije njegovo, a tu je i konstantni strah da će se on vratiti svojoj bivšoj supruzi, zvezdi serije „Prijatelji” Dženifer Aniston. Šajlo Nuvel Džoli Pit, najmlađi svetski fotomodel, rođena je krajem maja u Namibiji. Par ima još dvoje usvojene dece, Medoksa i Zaharu. (Mondo)

alhemicar
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 09 Maj 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 16, 2006 12:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zuta stampa nema granica. Neke stvari trebaju da ostanu privatna tajna. Get a life - will You

schtranga
Makedonsko devojče
Makedonsko devojče

Godine: 45

Datum registracije: 09 Feb 2004

germany.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 16, 2006 3:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma lazi su to pogledajte kako licu 8)

markoP_BG
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 44

Datum registracije: 21 Nov 2005
Mesto: Zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 17, 2006 6:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zar takvu ženu da ostavi. nemoguće, jer lepše nema, ne postoji :color:

:greenjumpers:

Tajci_15
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 28 Okt 2005
Mesto: tamo gde zvezde padaju,gde tiha muzika svira,gde snovi postaju java,tamo gde je ON

austria.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 17, 2006 9:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ufff ja je mrzim. znala sam da nije njegovo dete. mislim kad se vec j*** sa brata sta tu ima jos da se kaze. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

beautiful_soul
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 20 Mar 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 19, 2006 12:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i ja mislim da je to jedan obican trac,ne znaju vise sta ce o njima pisat pa sad izmisljaju.

a evo i razloga sto vjerujem da je to trac:

© AP
Brad Pitt and Angelina Jolie
Jolie Planning to Adopt Another Child
lip 19, 10:15 EST

The Associated Press

NEW YORK -- Angelina Jolie says she and Brad Pitt, who have three children including a newborn daughter, are planning to adopt another child, in an upcoming TV interview.

"Next, we'll adopt," Jolie tells CNN's Anderson Cooper in an interview to air Tuesday on "Anderson Cooper 360" (10 p.m. EDT).

Jolie, 31, gave birth to daughter Shiloh Nouvel Jolie-Pitt in Namibia last month. The couple have two older children, 16-month-old Zahara, adopted from Ethiopia, and 4-year-old Maddox, adopted from Cambodia.

"We don't know which — which country. But we're looking at different countries," the actress tells Cooper. "And we're — I'm just — it's gonna be the balance of what would be best for Mad and for Z right now. It's, you know, another boy, another girl, which country, which race would fit best with the kids."

Both Maddox and Zahara's surnames have been legally changed to Jolie-Pitt after Pitt, 42, announced his intention to adopt the children.

The Jolie interview will air Tuesday as part of CNN's entire day of programming devoted to World Refugee Day.

sumnjam da bi planirali usvojit jos jedno dijete da postoji i najmanja sumnja u to koje maloj otac

plavusha_25
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 44

Datum registracije: 24 Feb 2006
Mesto: Osijek

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 23, 2006 2:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sta ima veze cije je,i tako posvajaju djecu pa neznaju ni ciji su oni,,,od njih je to sasvim lijepa gesta ako se lijepo brinu za tu djecu...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Anđelina: Bred možda nije otac moje ćerke! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon