www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Koji ste posljedni SMS poslali...
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 47, 48, 49  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 05, 2006 9:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mojoj drugarici da sam dobila diplomu Razz

MARINA-NS
Shukran La Kul Shi
Shukran La Kul Shi

Godine: 38

Datum registracije: 02 Okt 2005
Mesto: Kul Makan Wen Fi Shams (Novi Sad)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 05, 2006 9:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hehe pa jel se to moja sreca napila??? Kakve su ono poruke, aj kad se probudis nazovi me da mi ih prevedes SmileSmileSmile - momku

Sto ne moze nikad covek, to andjeo uvek moze, al' malo, malo mu treba, da ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba, da zavidi i udari da boli ga i krvari malo,malo mu treba, zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo malo mi trebaaaaaaaa!

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 05, 2006 9:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jeste li otisli na jezerO??Daj okupajte se malo i za mene Mr. Green - mami

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 05, 2006 11:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mojoj drugarici marie da sam dobila Diplomu

MARINA-NS
Shukran La Kul Shi
Shukran La Kul Shi

Godine: 38

Datum registracije: 02 Okt 2005
Mesto: Kul Makan Wen Fi Shams (Novi Sad)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 05, 2006 11:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cale je na terasi a ja na netu Smile

Sto ne moze nikad covek, to andjeo uvek moze, al' malo, malo mu treba, da ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba, da zavidi i udari da boli ga i krvari malo,malo mu treba, zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo malo mi trebaaaaaaaa!

magla 68
~Sremački bećarac~
~Sremački bećarac~

Datum registracije: 26 Nov 2005
Mesto: Sremački BIRCUZ

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 05, 2006 11:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pozdrav gigo jesili živ ovih dana Laughing

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 48

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 05, 2006 2:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svojoj ljubavi..."Lijepo je znati da postojiš u mome životu . Nije bitno ni koliko , ni odkuda , ni zašto. Lijepo je otvoriti oči i jednostavno znati da si blizu! Sretan ti rodjendan ljubavi i mnogo mi nedostaješ!"

***Srna***
Chilly
Chilly

Datum registracije: 09 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 05, 2006 2:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svom dragom da mislim na njega i da ga obožavam

jelena_2322
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 04 Jul 2006

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 05, 2006 8:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Caos bebo!sta mi radis?kad dolazis po mene?Ljubim te puno,puno,puno
ps. jedva cekam da se vidimo

to sam malo pre poslala mojoj bebi

slatka_breskvica
*samo tvoja...*
*samo tvoja...*

Godine: 26

Datum registracije: 08 Jun 2006
Mesto: USA

california.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 05, 2006 8:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svojoj srecici,ali nije bas za javnosta........ Embarassed

Edit by DJ Intruder: Zamolio bih da se ovakve poruke ne ostavljaju jer je ovo cist spam. Ako je vec pitanje KOJU ste posledjnu poruku poslali napisite koju, ako ne zelite da je napisete nemojte pisati samo tako da se napise....

gaga021
Banovan!

~ Little sweet Angel ~
~ Little sweet Angel ~

Godine: 43

Datum registracije: 10 Maj 2005
Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 05, 2006 8:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mojo drugarici Leli da se lepo provede posto je otisla za Beograd Wink

Mivanja
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 13 Avg 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 06, 2006 12:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

samo nemoj da me zaboravis dok se ne vratim...
buducem decku

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Koji ste posljedni SMS poslali... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 47, 48, 49  sledeća
Strana 48 od 49

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon