:: |
Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Mojoj drugarici da sam dobila diplomu
|
|
|
|
|
 |
MARINA-NS Shukran La Kul Shi

|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Okt 2005 Poruke: 4921 Mesto: Kul Makan Wen Fi Shams (Novi Sad)

|
|
Hehe pa jel se to moja sreca napila??? Kakve su ono poruke, aj kad se probudis nazovi me da mi ih prevedes   - momku
|
_________________ Sto ne moze nikad covek, to andjeo uvek moze, al' malo, malo mu treba, da ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba, da zavidi i udari da boli ga i krvari malo,malo mu treba, zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo malo mi trebaaaaaaaa! |
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
jeste li otisli na jezerO??Daj okupajte se malo i za mene - mami
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Mojoj drugarici marie da sam dobila Diplomu
|
|
|
|
|
 |
MARINA-NS Shukran La Kul Shi

|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Okt 2005 Poruke: 4921 Mesto: Kul Makan Wen Fi Shams (Novi Sad)

|
|
Cale je na terasi a ja na netu
|
_________________ Sto ne moze nikad covek, to andjeo uvek moze, al' malo, malo mu treba, da ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba, da zavidi i udari da boli ga i krvari malo,malo mu treba, zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo malo mi trebaaaaaaaa! |
|
|
|
 |
magla 68 ~Sremački bećarac~

|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ

|
|
Pozdrav gigo jesili živ ovih dana
|
|
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
Svojoj ljubavi..."Lijepo je znati da postojiš u mome životu . Nije bitno ni koliko , ni odkuda , ni zašto. Lijepo je otvoriti oči i jednostavno znati da si blizu! Sretan ti rodjendan ljubavi i mnogo mi nedostaješ!"
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
***Srna*** Chilly

|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261

|
|
Svom dragom da mislim na njega i da ga obožavam
|
|
|
|
|
 |
jelena_2322 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Jul 2006 Poruke: 72

|
|
Caos bebo!sta mi radis?kad dolazis po mene?Ljubim te puno,puno,puno
ps. jedva cekam da se vidimo
to sam malo pre poslala mojoj bebi
|
|
|
|
|
 |
slatka_breskvica *samo tvoja...*

|
Godine: 26
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA

|
|
svojoj srecici,ali nije bas za javnosta........
Edit by DJ Intruder: Zamolio bih da se ovakve poruke ne ostavljaju jer je ovo cist spam. Ako je vec pitanje KOJU ste posledjnu poruku poslali napisite koju, ako ne zelite da je napisete nemojte pisati samo tako da se napise....
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
 |
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~

|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*

|
|
Mojo drugarici Leli da se lepo provede posto je otisla za Beograd
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
 |
|
|
|
 |
Mivanja Odomaćeni član

|
Datum registracije: 13 Avg 2005 Poruke: 1059

|
|
samo nemoj da me zaboravis dok se ne vratim...
buducem decku
|
_________________ Nocas nisam spavala a jutro vec je tu,od kad je ljubav stradala i ptice strajkuju
sad nije vreme za pitanja ko je pogresio,sad samo jedan zagrljaj sve to bi resio.. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|